umurcak demiş ki:işte ben buna cok kızıyorum orjinalciyim bunlar yüzünden çıkmacı olcam :lol: birazdaha ucuza yapsalar araclarını herkes servise götürür orjinal bi şekilde nekdar hos olur
hasmer demiş ki:Kardeş bizim araba gök gri(mavimsi bir renk) , dinamik olduğu için kapı kolları mat gri , ama açıkcası kendini pek göstermiyor(showroom daki siyah ve lacivertte çok daha iyi duruyordu) , eğer avatarındaki arabaya uygulayacaksan "devrim beyin söylediği gibi" metalik den ziyade gövde rengi boyama bencede daha uygun olur.(ama kapı çıtalarının da boyanması lazım)
Devrim demiş ki:Merhaba. Ben yeni okudum konuyu.
Eylber; Arkadaşlara katılıyorum. Biraz meseleli bir işlem bu. Sökmeden boyamak için aracın kapısını vs. kaplamak gerek. Gerçi bu iş değil. Ama zımparasız şekilde, hele de sprey boya ile o iş olmuyor maalesef. İç mekan gibi korumalı bir yer değil dışarısı. O yüzden basınçlı su vs. derken kalkar boya. Artı yapılan boyanın üzerine düzgün de bir vernik işlemi uygulanmalıdır.
Aracının rengini unuttum. Eğer gri ve yakın tonlarda ise boyanmışını almak gerek veya Murat adlı arkadaşımızın (Garaj'ında var) işlemini yapmak gerek. Fakat eğer aracın koyu renklerdeyse, piyasadaki parlak kromajlı yapıştırma kol kaplamaları güzel durabilir. Fakat onda da kenarlarının güzel olmadığı, parmakları rahatsız ettiğine dair bir şikayet okumuştum... Bilmiyorum artık.
Ben şöyle yaza doğru, Murat'ın yaptığı uygulamayı yaparak sadece kapı kollarıyla aynaları boyayacağım. Kendim yapmak istediğim için havaların ısınmasını bekliyorum. :)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir