zengi demiş ki:iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
erim demiş ki:bekliyoruz ibrahim. Yeni bir heyecan olması çok güzel...
Evet Erim yeni bir heyecan gerçektende. Uzun yıllar sürer bu aracın işi. Yavaş yavaş yapacağım, toplu olarak bu araca gömecek param yok şu anda. Fakat zaman içerisinde yapabileceğim.
600hp ye kadar kaldırabilen inanılmaz bir motor bloğu var bu araçların. Örnekleri mevcut. İlerde kasayı s14a ya yada s15 e çevireceğim ama motorla işim tamamen bittikten sonra olacak. Clioda motora giremediğim için görsel anlamda bişeyler yapmıştım hep araca. Fakat bu araçta öncelikli olan şey performans olacak benim için. Modifiye listemde en sonda bulunan şeyler jant- s14a yada s15 e çevirme, ses sistemi.
s14a:
rds14.jpg
s15 ön makyajı:
2392369791_faeb176515.jpg
vipsezgin demiş ki:off agam süper makıne almıssın ısı bılıyorsun ama yakıt sorun olmuyormu
Çok sağol sezgin :) şehir içinde 50 kuruş yakıyor km de. Hiç sıkıştırmadan kaç lira yakıyor bilemiyorum. Sakin kullanmk gibi bir lüksün yok çünkü :) Turbo büyük olduğu için 3500- 4000 devir arasında açılıyor ve açıldıktan sonra araç öyle bir çıldırıyorki düşün ayağın dip gazda gidiyosun araç 4000 devirde pati çekmeye ve sağa sola atmaya başlıyor. Diyeceğim o ki clioda bazen 8 ortalamayı geçince canım sıkılıyordu ama bu araç öyle bir araç ki inan yakıt hiç koymuyor insana :)
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.