ali26 demiş ki:bazen ben bu aracı ilerlemek için değil durdurmak için çalışıyorum hissine kapılıyorum :Yahoo!:
ali26 demiş ki:mosengül arkadaşıma çok teşekkür ederim.aylardır bu özelliği bilmeden kullanıyormuşum.otomatikte giderken hiç manuele almadan direk ileri geri yaparak vites küçültüp büyütmek olayı.özellikle araç sollamalarında çok etkili bügün denedim çok hoşuma gitti herkesin duyması için tekrarlamak istedim.tşk.
ediyor
mosengul demiş ki:ali26 demiş ki:mosengül arkadaşıma çok teşekkür ederim.aylardır bu özelliği bilmeden kullanıyormuşum.otomatikte giderken hiç manuele almadan direk ileri geri yaparak vites küçültüp büyütmek olayı.özellikle araç sollamalarında çok etkili bügün denedim çok hoşuma gitti herkesin duyması için tekrarlamak istedim.tşk.
ediyor
Forumdaki bir çok konu benim için çok yararlı oldu, bende size yardımcı olabildiysem ne mutlu. Normalde forumlarda genelde takip edenler bölümünde yer alırım ama burada çok sıcak bir hava var insanın yazası geliyor.
Bu arada İstanbul'a iki gün önce kar yağınca kaygan zemin modunu kullandım debriyajı ciddi yavaş bırakıyo ani yüklenmelerinizde daha yumuşak tepkiler veriyor. Ben performansından memnun kaldım. ESP ASR ... gibi sistemlerle kıyaslanamaz ama işe yarar gözüküyor. Başka denemiş arkadaşlar varmı?
Bir de vites kutusu harareti ile ilgili olarak şunu belirteyim: Başıma bir kere geldi ve sebebinin ne olduğunu anladım yokuşta gazla dengede durmaya çalışmayın, yada gaza bas çek bas çek yapmayın bunları yaparsanız direk vites kutusu harareti yapıyor. Bunları bir kere yaptım ve beş dakika içinde vites kutusu harareti yaptı. sürekli sıkışık trafikli bir bölgede yaşamama rağmen bi daha sorun yaşamadım (yol bilgisayarında ortalama hızım 18 km/s).
mosengul demiş ki:Hasan hocam bence hafta sonu mecbur değilsen yola çıkma. Bu havalarda karlastiği olmadan yola çıkmak çok güvenli değil.
İbrahim Bey Orhanlı İstanbulun en soğuk yerlerindendir. Burada kar yok daha (4. levent)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir