cliocu demiş ki:geçmiş olsun yalnız kasko yaptırmadığınız için çok kötü bir karar vermişsiniz bir kasko yılık 500-700 arası tutmakta sizin arac için ve hiç üzülmeyecektiniz ne olursa olsun ve kaskoyu 12 taksite yaptırabilirsiniz umarım bu olay sizi daha ilerisini düşünerek hareket etmenizi sağlar
BAKIM demiş ki:Devrim arkadaşım kaza için çok üzüldüm geçmiş olsun .Benim aklıma mobese kameraları geldi acaba bu kayıtlardan yola çıkarak bulunamazmı, ben askeri bir kurumdan emekli oldum asker arkadaşlar sivil araçlara zarar verdiğinde her türlü zararı karşılanıyrdu eğer bulabilirsen muhtemelen hava kuvvetlerinin araçlarına benziyor oranın üs komutanı sana yardım edecektir.tekrar geçmiş olsun diyorum Allah daha beterinden korusun.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Fiyat bana da iyi geldi. Gerçi akabinde (3-5 gün sonra) kasko yaptıracağım. Masraf olacak doğal olarak. Fakat çok iyi olsalar da sanayideki ustalara güvenemiyorum. Tavsiye etti bazı arkadaşlar ama yine de bırakmakta zorlanırım arabayı...hasmer demiş ki:Geçmiş olsun arkadaşlar , Allah beterinden korusun , Devrim hocam servis 480tl fiyat verdiyse başka yer arama ...dışarıda belki 100-150 tl aşağıya yaptırırsın ama değmez bence...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir