Diablo » 02 Nisan 2010 19:54
Benim cam krikoları değiştiği zaman kapı içlerine ses yalıtım malzemesi konuldu krikolarda garantiden değişti yapılan müdahale garanti kapsamı içerisinde olduğundan dolayı yalıtım malzemelerine 5 kuruş para vermedim sadece ön kapılara yapıldı malzeme fiyatı 32 lira idi şu an ne rüzgar sesi alıyorum ne başka bir şey yoldan gelen gürültülerde artık çok fazla değil.Dört kapı olsa taş çatlasa işçilikle beraber parça indirimi ile 200 lira eder ama biz zihni sinirlik yapalım ....yektili servis abi biz serum lastiği koyuyoruz süper oluyor desin 200 liraya serum lastiği alıp kapı fitillerinin içine sokalım yada benim daha parlak bir fikrim var fitilleri söküp bir ucunu kapatıp diğer ucundan seffaf silikon basalım serum lastiğinden daha esnek ve kapı kapandığında fitil kapı yüzeylerine daha iyi oturur bundanda eminim bu fikir serum lastiğinden kat ve kat daha iyi kısa bir süre silikon kokar o kadar daha da ucuz bir yöntem hele fitillerde yırtık varsa daha etkili olur buyrun buda çözüm hemde serumdan daha iyi ben cebimden verseydim yalıtım malzemelerine 60 lira para verecektim ama izzeti ikram oldu araçta garanti kapsamından parça değiştiği için,şu anda bir sıkıntı yok sesten ötürü. Arkadaşlar allah aşkına yapmayın serum lastiği nasıl bir çözüm olabilir ya takdirlerinize bırakıyorum....