CLIO'mu sattım... Abisini aldım.

?

Re: CLIO'mu sattım... Abisini aldım.

İleti umurcak » 13 Nisan 2010 11:27

opellerin genel olarak rahatlık sorunu var..yani araclarındaki donanım iyi olabilir motoru saglam olabilir fakat renault kadar rahat deil iç kısımları hangi opele bindiysem heleki arkada otururken hep rahatsız oldum..bu yüzden opelleri pek begenmiyrum
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 0
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti impossible » 13 Nisan 2010 11:49

umurcak demiş ki:opellerin genel olarak rahatlık sorunu var..yani araclarındaki donanım iyi olabilir motoru saglam olabilir fakat renault kadar rahat deil iç kısımları hangi opele bindiysem heleki arkada otururken hep rahatsız oldum..bu yüzden opelleri pek begenmiyrum

katılıyorum,daha cok ses alıyor, yol ve motor sesi icerde, savrulma riskli, güvensiz bence, hepsi öyle olmayabilir tabi..

meganı ne renk almıştın?
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti ugurluhan » 14 Nisan 2010 18:43

Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB Dyn
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCi 105HP
Kilometre: 18000
Yakıt: Euro Dizel (SHELL)
Lastik Markası: Turanza ER300
İsim ve Şehir: ANKARA

İleti eylber » 15 Nisan 2010 02:20

ugurluhan demiş ki:Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun 10 numara bir seçim olmuş bende bu gün imkanım olsa aracımı değiştirmek istesem kesinlikle M egane III Hb alırdım tartışmasız ancak sanırım bir hata yapıyorsunuz ilk mesajınızda 1.5 Dcı demişsiniz bu son mesajınızda ımprosser demişsiniz ama bu ımprosser Renonun yeni 1.4 130 Bg Turbo benzinli motoru değilmi ayrıca kaça anlaştınız bana bu araca en son 41.5 bin Tl fiyat verdiler. :)
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti impossible » 15 Nisan 2010 08:39

eylber demiş ki:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun 10 numara bir seçim olmuş bende bu gün imkanım olsa aracımı değiştirmek istesem kesinlikle M egane III Hb alırdım tartışmasız ancak sanırım bir hata yapıyorsunuz ilk mesajınızda 1.5 Dcı demişsiniz bu son mesajınızda ımprosser demişsiniz ama bu ımprosser Renonun yeni 1.4 130 Bg Turbo benzinli motoru değilmi ayrıca kaça anlaştınız bana bu araca en son 41.5 bin Tl fiyat verdiler. :)

eylber imposser diil impossible, yani beni kastetmiş :P
impossible
YARBAY
YARBAY

İleti ugurluhan » 15 Nisan 2010 19:54

eylber demiş ki:

Söylemiş olduğunuz araç dediğiniz gibi Yeni Megane HB Impressor 1.4T 130 bg . Ama ben onu demedim impossible nickli arkadaşa cevap yazmıştım.
Benim aldığım araç 1.5 dci Dynamique modeli. Ben aracı hemen teslim 42 ye aldım. Askeri personele Oyak indirimi var ben ondan yararlanarak aldım. Kısmetse 23 Nisana kadar aracıma kavuşacağım... Ben araç bulmada sıkıntı yaşadım. Yani araç varda istediğiniz renk ve versiyon yoksa bulmak sıkıntı oluyor. Bana mayıs sonuna gün veriyorlardı. Allahtan 1 tane beyaz megane buldukta aldık...
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti impossible » 16 Nisan 2010 08:20

hani 16sı yani bugundü teslimat, sarktı galiba.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama ziebart'ın sıfır araclara ruhsat tarihinden 3 hafta sonrasına kadar ücretsiz ic koruma uygulama hediyesi var, yararlan istersen, ya da sitesinden bilgi edin?
impossible
YARBAY
YARBAY

İleti ugurluhan » 16 Nisan 2010 19:53

impossible demiş ki:hani 16sı yani bugundü teslimat, sarktı galiba.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama ziebart'ın sıfır araclara ruhsat tarihinden 3 hafta sonrasına kadar ücretsiz ic koruma uygulama hediyesi var, yararlan istersen, ya da sitesinden bilgi edin?

Öneri için teşekkür ederim. Değerlendiririm.

Evet teslimat sarktı. Ama sorun değil. Zaten ben giresundayım. Arabayı almaya ankaraya gideceğim. Şu aralar uygun değildim. Gecikmesi isabet oldu... :) Araç bu gün bayiye gelmiş. Parasını ödedim. İşlemleri Başladı. İnşallah salıya hazır olur. Ben 23 Nisan tatili ile birlikte hafta sonuna gidip alıp geleceğim.
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti umurcak » 16 Nisan 2010 22:58

impossible demiş ki:
umurcak demiş ki:opellerin genel olarak rahatlık sorunu var..yani araclarındaki donanım iyi olabilir motoru saglam olabilir fakat renault kadar rahat deil iç kısımları hangi opele bindiysem heleki arkada otururken hep rahatsız oldum..bu yüzden opelleri pek begenmiyrum

katılıyorum,daha cok ses alıyor, yol ve motor sesi icerde, savrulma riskli, güvensiz bence, hepsi öyle olmayabilir tabi..

meganı ne renk almıştın?

yok yol tutusları güzel arkadasımdan biliyorum ses olayına gelince o konuda da haklsınız ben onu opellerin yere yakınlıgına baglıyrm biraz sesli asfalt sesi içeri cabucak duyuluyo ama yol tutusları bence gayet güzel..ama yol tutusu iyi diye de almam ben rahat adamım rahatlıgım herzman ön planda onun için RENAULT :Yahoo!: :Yahoo!:
umurcak
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Yakıt: opet 95 oktan
İsim ve Şehir: UMUR-iskenderun

İleti eylber » 17 Nisan 2010 22:34

ugurluhan demiş ki:
eylber demiş ki:

Söylemiş olduğunuz araç dediğiniz gibi Yeni Megane HB Impressor 1.4T 130 bg . Ama ben onu demedim impossible nickli arkadaşa cevap yazmıştım.
Benim aldığım araç 1.5 dci Dynamique modeli. Ben aracı hemen teslim 42 ye aldım. Askeri personele Oyak indirimi var ben ondan yararlanarak aldım. Kısmetse 23 Nisana kadar aracıma kavuşacağım... Ben araç bulmada sıkıntı yaşadım. Yani araç varda istediğiniz renk ve versiyon yoksa bulmak sıkıntı oluyor. Bana mayıs sonuna gün veriyorlardı. Allahtan 1 tane beyaz megane buldukta aldık...

Ben yanlış anlamışım pardon. :lol: :ROFL: ,bu arada 42 bin oldukça uygun gibi ben de sorduğumda 1,4 turbo benzinli motoru. bütün indirimlerle tamamen indirimlerle 41,5 dendi ama alıcı olsam 40 yaparım valla onu .neyse tekrar tekrar hayırlı olsun hocam Allah kazadan korusun.Saygılar
eylber
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: MEGANE 3 HB PRİVİLEG
Motor Tipi & Gücü: 1.5 DCI 105BG
Kilometre: 15000
Yakıt: Total EXCELLIUM,
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti impossible » 19 Nisan 2010 09:02

ugurluhan demiş ki:
impossible demiş ki:hani 16sı yani bugundü teslimat, sarktı galiba.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama ziebart'ın sıfır araclara ruhsat tarihinden 3 hafta sonrasına kadar ücretsiz ic koruma uygulama hediyesi var, yararlan istersen, ya da sitesinden bilgi edin?

Öneri için teşekkür ederim. Değerlendiririm.

Evet teslimat sarktı. Ama sorun değil. Zaten ben giresundayım. Arabayı almaya ankaraya gideceğim. Şu aralar uygun değildim. Gecikmesi isabet oldu... :) Araç bu gün bayiye gelmiş. Parasını ödedim. İşlemleri Başladı. İnşallah salıya hazır olur. Ben 23 Nisan tatili ile birlikte hafta sonuna gidip alıp geleceğim.

iyi, hayırlı olsun tekrar, herhalde mais ten alıyorsun, biz de abime ordan almıştık..
impossible
YARBAY
YARBAY

İleti samet358 » 20 Nisan 2010 18:00

clio'da authentique tecrübesini yaşayanlar için dynamique, benzinli araç tecrübesini yaşayanlar içinse 1.5 dci gerçekten yerinde seçim olmuş. megane'a söylenecek söz yok. allah kaza bela vermesin tabanını düz bastırsın inşallah..

yeni megane'ların fiyatları renault'un internet sitesinde yazıyor. oyak mensuplarına imalat fiyatı üzerinden %10 indirim yapılıyor..

fiyatlar için bkz. : http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=725
samet358
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII Auth.
Motor Tipi & Gücü: içten yanmalı
İsim ve Şehir: Bursa

İleti ugurluhan » 20 Nisan 2010 20:53

Hayırlı olsun dilekleri için herkese çok teşekkürler. 1.2 Otantik clio dan sonra 1.5 dizel dinamik megane a binmek kısmetse benim için çook güzel olacak... Allah hepinize çok daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar.
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti ugurluhan » 26 Nisan 2010 21:57

Sonunda arabama kavuştum. Çok uğraştık ankara emniyette ama tatilden önce hallettik. Ankaradan Giresun'a geldik haliyle hafta sonu. Yol boyunca edindiğim izlenim: Gerçekten Harika bir araç. Belki önceden 1.2 clio kullandığım için mi bana öyle geldi bilmem ama ben bayıldım. Araç süper gidiyor. İçinde ses yok (Ford focus almaktan bu yüzden vazgeçtim). Araç şimdilik rodajda olduğu için zorlamadım. 2-3 bin km olunca birazcık zorlayacağım bakalım neler yapacak. Fotoğraflar ve detayları ilk fırsatta ekleyeceğim. Darısı tüm megan3 almayı düşünenlerin başına...
ugurluhan
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti Devrim » 26 Nisan 2010 22:05

Hayırlı olsun. :) Eminim büyük zevktir. :D