umurcak demiş ki:opellerin genel olarak rahatlık sorunu var..yani araclarındaki donanım iyi olabilir motoru saglam olabilir fakat renault kadar rahat deil iç kısımları hangi opele bindiysem heleki arkada otururken hep rahatsız oldum..bu yüzden opelleri pek begenmiyrum
ugurluhan demiş ki:Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.
eylber demiş ki:ugurluhan demiş ki:Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun 10 numara bir seçim olmuş bende bu gün imkanım olsa aracımı değiştirmek istesem kesinlikle M egane III Hb alırdım tartışmasız ancak sanırım bir hata yapıyorsunuz ilk mesajınızda 1.5 Dcı demişsiniz bu son mesajınızda ımprosser demişsiniz ama bu ımprosser Renonun yeni 1.4 130 Bg Turbo benzinli motoru değilmi ayrıca kaça anlaştınız bana bu araca en son 41.5 bin Tl fiyat verdiler. :)
eylber demiş ki:ugurluhan demiş ki:Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun 10 numara bir seçim olmuş bende bu gün imkanım olsa aracımı değiştirmek istesem kesinlikle M egane III Hb alırdım tartışmasız ancak sanırım bir hata yapıyorsunuz ilk mesajınızda 1.5 Dcı demişsiniz bu son mesajınızda ımprosser demişsiniz ama bu ımprosser Renonun yeni 1.4 130 Bg Turbo benzinli motoru değilmi ayrıca kaça anlaştınız bana bu araca en son 41.5 bin Tl fiyat verdiler. :)
impossible demiş ki:hani 16sı yani bugundü teslimat, sarktı galiba.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama ziebart'ın sıfır araclara ruhsat tarihinden 3 hafta sonrasına kadar ücretsiz ic koruma uygulama hediyesi var, yararlan istersen, ya da sitesinden bilgi edin?
impossible demiş ki:umurcak demiş ki:opellerin genel olarak rahatlık sorunu var..yani araclarındaki donanım iyi olabilir motoru saglam olabilir fakat renault kadar rahat deil iç kısımları hangi opele bindiysem heleki arkada otururken hep rahatsız oldum..bu yüzden opelleri pek begenmiyrum
katılıyorum,daha cok ses alıyor, yol ve motor sesi icerde, savrulma riskli, güvensiz bence, hepsi öyle olmayabilir tabi..
meganı ne renk almıştın?
ugurluhan demiş ki:eylber demiş ki:ugurluhan demiş ki:Araç BEYAZ renk impossible arkadaşım.
Söylemiş olduğunuz araç dediğiniz gibi Yeni Megane HB Impressor 1.4T 130 bg . Ama ben onu demedim impossible nickli arkadaşa cevap yazmıştım.
Benim aldığım araç 1.5 dci Dynamique modeli. Ben aracı hemen teslim 42 ye aldım. Askeri personele Oyak indirimi var ben ondan yararlanarak aldım. Kısmetse 23 Nisana kadar aracıma kavuşacağım... Ben araç bulmada sıkıntı yaşadım. Yani araç varda istediğiniz renk ve versiyon yoksa bulmak sıkıntı oluyor. Bana mayıs sonuna gün veriyorlardı. Allahtan 1 tane beyaz megane buldukta aldık...
ugurluhan demiş ki:impossible demiş ki:hani 16sı yani bugundü teslimat, sarktı galiba.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama ziebart'ın sıfır araclara ruhsat tarihinden 3 hafta sonrasına kadar ücretsiz ic koruma uygulama hediyesi var, yararlan istersen, ya da sitesinden bilgi edin?
Öneri için teşekkür ederim. Değerlendiririm.
Evet teslimat sarktı. Ama sorun değil. Zaten ben giresundayım. Arabayı almaya ankaraya gideceğim. Şu aralar uygun değildim. Gecikmesi isabet oldu... :) Araç bu gün bayiye gelmiş. Parasını ödedim. İşlemleri Başladı. İnşallah salıya hazır olur. Ben 23 Nisan tatili ile birlikte hafta sonuna gidip alıp geleceğim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir