TheTez54 demiş ki:O oo,neden bizim arabalarımız arasında bu kadar fark var bende çözemedim :) ilk defa faz 2 digital göstergeye rastlıyorum..
Aslında sırf evrenin araba ile benimki aynı olmasın diye renault bana özel yaptı göstergeleri. :)
TheTez54 demiş ki:O oo,neden bizim arabalarımız arasında bu kadar fark var bende çözemedim :) ilk defa faz 2 digital göstergeye rastlıyorum..
evrenz demiş ki:kocaeliye gelir çizerim arabanı :D aynılığı hepten gider (allah korusun) şaka bir yana seninkinin rengi yeter be yücelcim
evrenz demiş ki:dijitallerin daha iyi olduğunu sanmıyorum ama 2008 bir araç vardı kimin garajındaydı bi bakayım ben göstergesi sizinkindendi. benim göstergenin aynısı kimsede yok mu yaaaa 2 gün içinde çıkmazsa kendi aracımı özel üretim ilan edeceğim :D kitapçığında iki göstegede var ama dijital göstergenin aynısını ben dacialarda gördüm ondan iyi değil diyorum (ne yorum ama) birde dijitale ben pek güvenmem ekran donsa kalsa benzin var diye gider durursun mazallah :D
evrenz demiş ki:selçuk ve umurcak ın garajlarına bakın faz 1 biri extreme diğerini bilmiyorum ikisininde göstergesi sizinkinden
iki göstergeyi inceledim ve kendi göstergemi beğendim daha bir simetrik ve güzel duruyor yazılarıda daha şık geldi :D(kuzguna yavrusu)
TheTez54 demiş ki:Bizimkilerde elektronik ama abi yaa..Aktarımı analog olsa ne olur digital olsa ne..Yakıt alırken kontağı açık bırakırsan 2 side değişmez heralde :) Bencede özel yapım araban var abi :)
evrenz demiş ki:2 günün 1 geçti 1 gün daha aynı gösterge çıkmazsa aracımı özel üretim ilan ederim. hatta sahibindene ilan vericem türkiyede tek diye 40000 tl :D göstergesi 10000 eder :D :Yahoo!:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir