impossible demiş ki:bi ara " devrim bizi diskoya götür " repliği dönüyordu; valla devrim yap bi güzellik şöyle giderken akşamları yıldızlara bakalım,yağmuru falan hissedelim,sunroof takalım;);)
Abi onuın yerine araçlarımızı Cabrio yapalım. Kaynak makinasıyla üstünü komple kesip atalım. :D
dikmenibo demiş ki:devrim hocam, arabada sökülmedik yer bırakmadın :) ellerine sağlık, çok güzel olmuş, anlatım da güzel, sis farı taktırmak isteyen elleri becerikli arkadaşlara iyi bi kaynak olmuş
Teşekkür ederim. Valla internette o kadar çok aradım ki adam akıllı bir anlatım! Bulamadım. Ancak bir başka markaya ait bir anlatım vardı, güzeldi fakat çok faydalanamadım. Gerçi artık kızmıyorum, iş baştan zor görünüyor ama anlayınca kolaymış. Bu arada psikolojik baskıları için de Semih'e teşekkürler. Ayrıca bu kit'i almama ön ayak olduğu için de teşekkürler. Hani Modus'un diye almaktan çekinmiştim ilk etapta. Fakat görünüyor ki Clio III'lerle %90 uyumlu. (%10'luk pay, far kapakları için).
ufuk5414 demiş ki:tek kelimeyle harikasın....abicim yok böyle bir azim ve çalışma...ben 200 e onu alsam montaja ne kadar öderim acaba?
Sanırım servisler 45 ilâ 50 lira arası bir şey alıyor. Ben yine de bana yardımcı olan genç elektrikçiye 20 lira verdim. Bu sadece işçiliği için değil, çok güzel bilgileri paylaştı benimle. Usanmadan anlattı, rahatsız olmadan detaylarıyla ifade etti. Böyle zamanlarda hep ulu önder
Atatürk'ün sözü aklıma gelir, "
En iyi vatansever, işini en iyi yapandır!"