Arslan demiş ki:Teşekkürler, Allah kimseye kaza bela vermesin.
Arslan demiş ki:Benim Clio 2008 model 1.2 Auth 56bin km idi. 18500Tl ye verdim. 37500Tl ye Leon u aldım. Koltuk koruma hediye. En kısa zamanda yaptıracağım bakalım. 650 km yaptım 3 günde. Normalde Clio ile 50Tl benzinle 200km giderken leon ile 170km gidilebildim şehiriçi. Yani 29krş/km. İstanbul-Sakarya 360km yaptım bugün.90Tl benzin tüketti. O da 25krş/km demek. Ortalama hız 120km/s. Klima hep açık idi. Bence çok iyi değerler. Zamanla daha iyi olacaktır inşallah. Düşük devirde ekonomik olabilecek bir araç. Nerdeyse Clio 1.2 kadar.
Arslan demiş ki:Konfor elbette daha iyi. Ancak Leon ile Clio faklı siklette araçlar. Leon un dengi Megane. Leon Style donanım paketli hem Golf hem de Megane HB çok pahalı. Golf kalitesiyle, Megane dizel motoruyla ön plana çıkıyor bence. Alınabilecek en uygun fiyat, kalite, performans, donanım, alım, bakımından Leon ön planan çıkıyor. Tabi benim gibi 1.2 motordan TSI motora geçiş çok iyi geldi. Sol şeridi tutamaz olmuştum, sollamalarda, yokuşlarda çektiğim çileler.. Ancak Clio, verdiğim parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Bir kez bile yolda bırakmadı. Bir kez bile kontağı ikincide alayım demedi. Ufak tefek sıkıntılar hariç muazzam bir araç. Leon ile şu an balayı yapıyoruz. Bakalım zamanla ne olur. Göreceğiz. Allah hiçkimseye kaza,bela,dert,sıkıntı vermez inşallah.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir