Kendime ilk önce hayat sigortası yaptırır eşimin ve kızlarımın istikbalini garantiye alırdım :lol: sonra özel bir jet ile hemen turbo model bir hac ziyareti yapardım :( kalan vaktim olursa eş dost ile helalleşir ve en son olarak son anlarımı eşimin yanında geçirirdim :( dünyanın içi her nekadar lavlarla dolu olsada gerçekte boş bir yer,... önemli olan öbür dünyaya güzel amellerle giderken ardında bıraktıklarındır..!
yazılarınız çok güzel arkadan ya şu adamda xxxxxx iyi bir insandı dedirte biliyormuyuz gerisi boşşşşşş saglıkla kalın sevgiyle kalın esen kalın her şey gönlümüze göre olsun
"Karışınızdaki insanın yüzüne öyle bir yüzle bakın ki. Arkanızdan konuşacak yüzü olmasın. Arkanızdan ağlayanlar, arkanızdan küfredenlerden çok çok fazla olsun." Bunlarda benden alıntı değildir şimdi aklıma geldi yazdım valla.
Valla, o 24 saat nasıl geçirirdim bilmem ama; ClioIII sahibi ve de ClioIII panosuna yazan biri olarak 23:55'te aracıma binip 190'a basardım herhâlde... :mrgreen: :mrgreen:
gülmek ve hoş görü ama ne yazıkkki bazen hoş görü sdece biz kendini bilenler için var karşımda bir şahin var özelliklemi yoksa gerçektenmi egzosta bir sorun var bilmiyorum vın vın acaip sinir bozucu bir ses polis karışmıyormu böyle araçlara
yasalar bizler için degilmi bizler yapsak inan başımıza olmadık gelmez adamlar öyle yüzsüzlerki yasaları kuralları çigniyorlar polis hiç bir şey yapmıyor... farı yanmıyor arka stoplar nanay sinyal zaten kullanmıyorlar inanmıyorum ya hay diyorum sana ehliyet verene