[ img ]
İşte aile tamam
Tolga demiş ki:eylber demiş ki:Bu boyanın ve astarın tam adı nedir arkadaşlar istanbuldaki yapı marketlere gitsem ne diye arayacağım bu ürünü ismi cismi nedir acaba. :?:
henkel neydı yaaa devrım bılıyor
-kadircan- demiş ki:mavi yüzeyleri scotcbrite ilede silseniz yeterli çizik oluşur.astar boya ile boyadıktan sonra sıfır zımpara ile hafifce okşayıp tozunu almanızda fayda var.astar boyayı bauhaus da bulabilirsiniz.fakat astar diye üstüne basarak belirtin ( grimsi bir rengi var )
oto boyacıda boyatsak direkt dış boya ile acaba nasıl olur
-kadircan- demiş ki:sonradan kaplatmakta iyi para tutuyor
vipsezgin demiş ki:kenan abicim merhaba...
o tıkırtı veya gıcırtı ılk baslarda bendede yoktu ama sonrada her HB aracta oldugu gbı bendede oldu ama o sorunu ben servıste halletım abıcım bızım bagaj kapagımızın ıc dösemesı plastık tıkırtıyı o plastık yapıyor plastıgı tutan yere az bırsey aralatıp sıyah sılıkon sıktılar o gun bugundur tık yok masallah cok basıt bır ıslem ucret almadılar benden cok sınır bozucu bır ses dımı abı :) en kısa zamanda cözersın ınsallah
ıyı seyırler.. ;)
Devrim demiş ki:Kenan selam.
Benim arka taraftan tıkırtı geliyor şiakyetiyle gitmiştim, ustalar direkt bagaj kapağına el attılar. Ne alaka diye düşünmüş olsam da, döşemeyi söküp bir tür dolgu malzemesiyle iyileştirdiler ve sonuç süper ötesi oldu. Kilit üzerinde de bazı bakım işlemleri yaptılar.
Şimdi bagaj kapağının kapanış sesi oldukça yok ve eskisi gibi uzun bir tını duymuyorum. Güzel kapanıyor. Eğer ustaları bu şekilde yönlendirebilirsen sanırım güzel olur...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 109 misafir