ByOnder demiş ki:prof demesekte bu konuda baya bi tecrübeliyim nede olsa zamanında ford ralli garajında araçlara az pasta cila bakımı ile uğraşmadık biz temizliyorduk elemanlar haşatını çıkartıp getiriyorlardı :)
Kullandığın cilayı hiç denemedim bu işin üstadı çbs pasta ve çbs polish ciladır çbs hala üretiyo ama bulması pek kolay değil ama uygulama ve parlaklık aşamasında pek değldee zamana dayanıklılık aşamasında farkedio yani beni çok rahat 6 ay idare edio 6 ay sonra bile bi kova suyla aracımı yıkıyorum su üzerinden kayıp gidiyo
ama elindeki cilanda en azından bitirene kadar kullanılır işini görür...üstibi konusuna gelince tabiki tartışılmaz üstübi hem elinde daha rahat çevirirsin ufak ufak sürekli değişirsin cila tabaka oluşturamaz ama bezde bi zaman sonra cila tabaka haline gelir pamuklu yüzey kaportaya deymez
bi poşet üstübi 1 2 lira avuç büyüklüğünde bir iki bölgeye kullanıp değiştirirsin parlatmasınıda yenisiyle kurusuyla yaparsın bu bakımdan üstübi idealdir...
umurcak demiş ki:maşallah negüzel parlıyor yaww :D
ByOnder demiş ki:Tabiki okadar uğraştık didindik ünlü yarışcılarlada tanıştık ama burası yurt dışı gibi değil hani sürüşümüzü görmeselerde otomobile aşkla bakıyoruz insan derki acaba varmı bu elemanda bi iş ama yok herşey maddiyat nie ben değilde o da diyemiyorum yarışanların bi çoğu çünkü masraflarını ceplerinden karsılıyor en ünlüsü bile... bazen arada fırsat tepen öküzlerde oluyor tabi...
evet o cila bezleri pahallıdır üstübiyide nerde bulurum diosan genelde nalburlarda olur bazı yerlerde ilginç nalbur kelimesi bilinmiyor malzemeci diye geçer boya sentetik inşşat için cila inşaat malzemeleri satan esnaflarda mutlaka bulursun
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 149 misafir