Aşağıdaki aracı almayı planlıyorum fiyat sizce nasıl ?
Serviste temiz çıkarsa fiyat uygunmudur ?
Selamlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... raci/detay?
Not: 22.750 Tl fiyat istiyorlar
bilginhasan demiş ki:Cevabınız için teşekürler otantik olduğunu nereden anlıyorsunuz acaba ?
rcnkl demiş ki:ilanda otantik yazıyo zaten dynamik olduğu nerden çıktı merakettim
bilginhasan demiş ki:
Arabayı izmirde gösterttik tamponlar boyanmış ve 4 tekerlek istiyor.
Onun dışında vuruğu yok dedi kaportacı. Bende bu aldatıcı ilanlarından dolayı vazgeçtim gibi. Aramaya devam yani.
mosengul demiş ki:Böyle sayınca sadece görsel fark varmış gibi gözüküyor. Aslında iki araç arasında ciddi fark var.ikisinin arasındaki farklar Yan ve Perde Hava yastıklar, Emniyet kemeri tipi, Koltuk başlıkları, folow- me, MP3 player 4 hoporlör, Elektirikli dışdikiz aynası, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, Arka koltukların 1/3 katlanabilmesi,
Gövde rengi yan aynalar, Nikelajlı dış kapı kolları, Sis farı, Tarantis tipi jant kapakları. bunlar standart iki aracın arasındaki farklar (benim elimdeki broşurde) paket falanda varsa dahada artabiliyor. Bunun dışında broşürlerde yazmayan havalandırmadaki gri renk kadran tipi ve iç kapı kollarının rengi, soğutmalı torpido.torpido ve bagaj lambaları vs dahada artırıla bilir. tabi iki versiyon arasında extrem ve expression versiyonlarıda var aracı seçerken bunlarda dikkat et.
TheTez54 demiş ki:Özgür abi Emniyet kemeri tipi,folow-me özellikleri nelerdir? Ben bunları bilmiyorum.. Emniyet kemeri nasıl farklılık gösteriyor hiç ilgimi çekmedi.. Böyleyse neden donanım farkı gözetmeksizin 5 yıldız var bu arabalarda?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 121 misafir