malmsteen123 demiş ki:arkadaşlar araç atiker sıralı sistem lpgli 26000 kmde füme renk.sağ arka kapıyı otoparkta park ederken kolonlara sürtmüştüm.herhangi bir işlem uygulatmadım.bir karış kadar sürtünme izi var.burayı kasko tarafından mini onarımla yaptırabilirim.ve ön tamponda köpeğe çarpmam dolayısıyla hafif bir çatlak var onu da yaptıracağım.bu kusurlar dahilinde fiyat belirlemede kararsız kaldım.aracı satmayı düşünmüyordum fakat arkadaşım opel vectrasını satıyor.çok hoşuma gitmişti.bunu satıp bir miktar ekleyip onu alayım diyorum.fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
impossible demiş ki:malmsteen123 demiş ki:arkadaşlar araç atiker sıralı sistem lpgli 26000 kmde füme renk.sağ arka kapıyı otoparkta park ederken kolonlara sürtmüştüm.herhangi bir işlem uygulatmadım.bir karış kadar sürtünme izi var.burayı kasko tarafından mini onarımla yaptırabilirim.ve ön tamponda köpeğe çarpmam dolayısıyla hafif bir çatlak var onu da yaptıracağım.bu kusurlar dahilinde fiyat belirlemede kararsız kaldım.aracı satmayı düşünmüyordum fakat arkadaşım opel vectrasını satıyor.çok hoşuma gitmişti.bunu satıp bir miktar ekleyip onu alayım diyorum.fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
sanırım maksimum 17 eder, tabii ki mal müsteriye satılır..
hayırlısı olsun
malmsteen123 demiş ki:impossible demiş ki:malmsteen123 demiş ki:arkadaşlar araç atiker sıralı sistem lpgli 26000 kmde füme renk.sağ arka kapıyı otoparkta park ederken kolonlara sürtmüştüm.herhangi bir işlem uygulatmadım.bir karış kadar sürtünme izi var.burayı kasko tarafından mini onarımla yaptırabilirim.ve ön tamponda köpeğe çarpmam dolayısıyla hafif bir çatlak var onu da yaptıracağım.bu kusurlar dahilinde fiyat belirlemede kararsız kaldım.aracı satmayı düşünmüyordum fakat arkadaşım opel vectrasını satıyor.çok hoşuma gitmişti.bunu satıp bir miktar ekleyip onu alayım diyorum.fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
sanırım maksimum 17 eder, tabii ki mal müsteriye satılır..
hayırlısı olsun
siz de napmışsınız:) öldürmüşsünüz arabayı...max 17000 ne demek?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 84 misafir