"Fix It Pro" Çizik Giderici Kalen - Kocaman Bir Yalan!

Araçlarımızla ilgili her türlü bakım çeşitleri, yöntemleri; Kaporta, boya, lastik veya döşemelerle ilgili bakım konuları ve servis hikayeleri. Ayrıca alt bölümlerde motor tiplerine özel bakım konuları yer almaktadır.

"Fix It Pro" Çizik Giderici Kalen - Kocaman Bir Yalan!

İleti yka25 » 21 Ağustos 2010 10:30

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA

SON GÜNLERDE ÇOK REKLAMI YAPILAN BİR ÜRÜN , BU ÜRÜN HAKKINDA SİZİ UYARMAK İSTEDİM.ŞÖYLEKİ
CLIO' MUN SAĞ ARKA KAPISINDA NASIL OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR ÇİZİK OLUŞTU BENDE ACABA NASIL GİDERİRİM DERKEN BU ARALAR REKLAMLARDA VE İNTERNETTE SIKÇA KARŞILAŞTIĞIM FIX İT PRO ÇİZİK GİDERİCİ KALEMİ BİR ARAŞTIRAYIM DEDİM VE ÖYLEDE YAPTIM.
ÇEVREMDE KULLANMIŞ OLANLAR VAR VE SONUÇ HÜSRAN,KULLANANLARIN VERDİĞİ 59TL KESİNLİKLE ÇÖPE GİDİYOR VE FİRMA KESİNLİKLE ÜRÜN İADESİ YAPMIYOR . BIRAKIN ÜRÜN İADESİ YAPMAMMAYI TELEFONLARINIZA BİLE CEVAP VERMİYORMUŞ.AYRICA BURDA 59TL YE SATTIKLARI ÜRÜN EBAY GİBİ YABANCI SİTELERDE SADECE 2 DOLAR GİBİ BİR RAKAMA ÜCRETSİZ KARGO İLE ULAŞIYORMUŞ.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no...+Ise+Yaramiyor BUDA ŞİKAYET.COM SİTESİNDEKİ MEMNUN KALMAYAN KULLANICILAR VE ŞİKAYETLERİ

HABERİNİZ OLSUN DİYE UYARMAK İSTEDİM, BİLGİNİZ OLSUN
yka25
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: CLIO III FAZII
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dcı 70bg
Kilometre: 19950
Yakıt: opet Shell
Lastik Markası: Dunlop
İsim ve Şehir: yaşar istanbul

Re: FIX İT PRO ÇİZİK GİDERİCİ KALEM KOCAMAN BİR YALAN

İleti semih89 » 21 Ağustos 2010 14:32

eee zaten suç alanlarda .) biraz araştırma yapsalar internette ne olduğunu görecekler. sahibinden de bile ürünü 10 lira ile 50-60 lira arasında satıyorlar. buradan bile anlamak mümkün.
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

Re: FIX İT PRO ÇİZİK GİDERİCİ KALEM KOCAMAN BİR YALAN

İleti TheTez54 » 21 Ağustos 2010 15:02

Bide reklamlarında anahtarla çizip tekrar düzeltiyo hesapta :D Çok saçma geliyordu zaten bana..
TheTez54
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Faz 2 Expression
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 85 ps BVR
Kilometre: 103000
Yakıt: shell v-power
Lastik Markası: continental
İsim ve Şehir: servet sakarya

Bakım, Onarım & Servis

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 90 misafir