arkadaşlar daha önce yayınlanmıs olabilir ama tekrar paylaşmak istedim arka kapılara hoparlör yuvası olmadan takılabilecek hoparlorler ve takılma durumları resimlerde oldugu gibidir :D
[ img ]
[ img ]

aftermath demiş ki:öncelikle yeni üye olarak herkesi selamlıyorum beyler..engin bilgilerinizle aydınlattığınız için çok teşekkürler..
daha önce 2008 model dynamique 1.5dci kullandım(abimin aracıydı) ve arka hoparlörleri mevcuttu, 2hafta önce bu aracın neredeyse ikizini buldum ve edindim ancak arka hoparlörlerinin olmadığını farkettim..şimdi bu durum ilk kullanıcısıylamı alakalı yoksa 2008 ile 2007 model arasındaki bir farkmıdır?? ...biede autentique ile dynamique aynı teyp ve hoparlörleri mi kullanıyor?? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Devrim demiş ki:O delikler jack girişleri. Ve oraya girecek jacklara, toss da diyorlar ama sanırım asıl ismi RCA tipi jack.
Şu konudaki iletim işine yarar sanırım: RCA (Toss) Girişleri

"Bir yer bulamadım"dan kastınız nedir? Yani AUX'ü nasıl açılacağından bahsediyorsak, Faz-1'lerde EXPERT tuşu var, ona 2 sn. basılı tutunca bir menü geliyor ve oradan AUX sayfasına gidip OFF olan durumu ON yapıyoruz. Faz-2'lerde de böyle ya da buna benzer bir fonksiyon olmalı.Facetious demiş ki:...Teypte aux bilgisi var ama ben araçta bunu kullanabileceğim bir yer bulamadım...
Doğru, direskiyondan kumanda edilemiyor. CD çaların mp3 çalıyorsa dediğin gibi güzel. Ama belki 4GB ve üstü bir mp3 çalar bağlayıp daha önce belirlediğin bir playlist de çaldırabilirsin uzun yolculuklarda.MaYuCeL demiş ki:...O girişlerle takacagımız mp3 player i direksiyondan kumanda edemiyormuşuz. O zaman bi işime yaramaz ki benim. CD calara devam yani. Nasıl olsa mp3 calabiliyor. :D

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir