SAFAK SAHIN » 02 Temmuz 2008 17:17
Arkadaşlar ben aktif olarak konulara katılmaya çalışıyorum msj sayıma bakarsanız anlarsınızçBen buralardayım bizim kocaeli grubunu temsilen.BU aralar Metinimi işleri yoğun özel hayatı yoğun yoğun oğlu yoğun anlayacağınız.Ender bizi hep takip eder merak etmeyin o yazmasada bizmle buralarda.Ben fırsat buldukça yazıyorum çiziyorum bişeyler yapıyorum.
polenezköy organizasyonunu takip ediyorum yorumlarda yazdım hatta iptal olmadan önce bende gelicem diyordum ama 3 haftadır kocaeli futbol okulunun altyapısı açıldı karamürselde.Orada Bi abimizle antrenörlük çalışmalarımız başladı.İŞ biraz ciddi ve kariyerim referansım açısından önemli.Şimdi Abi ben gidiyorum bir gün yokum dersem olmaz daha yeni başladık.Haaaaaa gelirim ama geri geldiğimde işi bulabilirmiyim bilmiyorum.Anlayacağınız çalışmaya başladık tatil yarım yarım olacak.
---Anlayışla karşılayacağınızdan eminim.Enderin değiğ gibi bu organizasyonda bize müsade ama bidahakinde inşallah kısmetse geliriz tabi ........
GİDERİZ DEĞİLMİ....
BİZ BUURALARIN İLKLERİYİZ (ENDER-METİN-BEN ve daha niceleri) Bırakırmıyız buraları.Bırakmayız bırakmayız. o kadar emek var burda.Emek veren herkese teşekkürler .Yaşasın clio III kardeşliği.