icelliler demiş ki:güzel dilekleriniz için telekkür ederim arkadaşlar:)
astar atmamış olabilirler çünkü alttan orjinal renk görünüyor. bakımı gelsin boyattırmayı düşünüyorum..
sanırım o dönemde izmirdeki bayilerde clio kalmamış ki asf'den göndermişler:) iyi bir bayi,problem olduğunda yakından ilgileniyorlar.
İzmir'deki yetkili bayi ve servis Ermat gerçekten güzel ilgi alaka gösteriyor. Şahsen geçenlerde Eskişehir Renault Güven yetkili satış servis bölümüne uğradım. Showroomdaki satış danışmanı 1.4 clio hb'nin olmadığını idda etti. Kullanmasam bilmesem elimde faturası olmasa neyse diyeceğim. Eğer araca karar vermemiş olsam, ve eskişehirdeki plazaya bakmaya gitseydim kesinlikle almaktan vazgeçebilirdim. Clio'yu almamdaki en büyük ikinci etken beğenmemin dışında, izmirdeki bayinin ilgi alakası ve beni memnun etmesiydi. Bundan sonraki aracımda eğer renault olursa, ilk tercihimi tabiki izmir'den yana kullanacağım.
Tekrar çıtaları boyatacağınız zaman, ustanıza söylerseniz daha iyi olur. Astar yada ilaç atın şeklinde, hatta benim yaptığım gibi pazarlık yapın. Şimdi gidiyorum basınçlı su ile yıkatıyorum atarsa yeniden ücretsiz boyarsın şeklinde gerçekten gövde rengi kapı kolu ve çıtalar bizim araçlara çok yakışıyor. ;)