semih89 demiş ki:neyse motora gerek kalmadan hallettik o işi :) yaklaşık 45 dakikamı aldı. yorgu akşam akşam :)
muharrem demiş ki:Depo kapağı Kilit motoru bozulan arkadaşlara tavsiyem bulamazlarsa gitsinler Clio Sembol'ün anahtarla kilitlenen kapağını alsınlar onu kullansılar...
ilcado demiş ki:yok denemedim hocam. benim depo kilitlenmiyor. diğer arkadaşlar kilitli kalmasından bahsetmişler. açıkçası 200 lira o ufacık parçaya veremem arabanın daha önemli parça değişimleri var iken. en ucuza nasıl halledebilirim bunu? düşüncem anahtarlı kapak almak ama acaba uyar mı bizimkilere? bir de anahtarlı alsak nasıl kilitlenecek ki? anahtarlı olanların depo kısmında da mekanizması olmaz mı?
muharrem demiş ki:ilcado demiş ki:yok denemedim hocam. benim depo kilitlenmiyor. diğer arkadaşlar kilitli kalmasından bahsetmişler. açıkçası 200 lira o ufacık parçaya veremem arabanın daha önemli parça değişimleri var iken. en ucuza nasıl halledebilirim bunu? düşüncem anahtarlı kapak almak ama acaba uyar mı bizimkilere? bir de anahtarlı alsak nasıl kilitlenecek ki? anahtarlı olanların depo kısmında da mekanizması olmaz mı?
Sevgili dostum
2008 clio semol'ün kapağını denemiştim hiç bir sıkıntı yok. Orjinali gibi al kullan çok güzel olur. Boş yere okadar para verme,
iyi günler
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 130 misafir