cagatay demiş ki:Selamlar arkadaşlar;
Ben sitenize yeni üye oldum sayılır.Yaklaşık 1 ay önce dinamik kırmızı clio 3 hb aldım.Fakat geçenlerde arka tamponun alt kısımlarına doğru nokta nokta ta izleri farkettim bu akşam da bakınca sayıca arttıklarını gördüm, bayağı canım sıkıldı ( daha 1 ay oldu alalı ve çok dikkatli kullanmaya çalışıyorum ) her ne kadar biraz saçma gelse de arka tekerden sıçrayan taşların oralara çarptığını düşünüyorum (taşlar arka tekerden sıçaryıp nasıl yukarı çıktıysa artık) , çünkü başka bir olasılık yok gibi. bu araçtan önce bir eski kasa opel astra kullanıyorduk ama böyle çabucak boyada hasar ilk defa görüyorum.Acaba diğer clio kullanıcı arkadaşlarda da aynı sorun var mı? özellikle dinamik kırmızı renkte mi çok göze batıyor ya da clio boyası bukdar vasat mı?...
Benim aracım da Dinamik Kırmızı ve sözünü ettiğiniz noktacıkar benim aracımda da bihayli var.
Öndeki tampondaki boyalarda da kabarmalar var. arka tamponun alt kısmında noktacıklı sekilde de kabarma var bunun yanı sıra sanırım kaldırıma sürttügümden kaynaklanan tamponun altında uzunca boya kalkması var. Ben onları fazla dert etmiyorum artık cünkü her gecen gün artacaktır. Yagmurlu havalarda lastiklerden atılan su damlacıklarında kum cakıl ve tas parçacıkları var. Onlar yapıyor zaten.
çamurluklar icin paçalık taktırmayı düsündüm ama serviste ciftine 70 TL istediler. Dısarda bulduklarım ise aracımıza hic uymuyor. Eger sanayide falan denk gelirsem taktıracam ama suanda uyan bir pacalık göremedim.
Tavsiyem sizde fazla dert etmeyin o kabarmaları cünkü plastik aksamda olduklarından dolayı önüne pek gecemeyebilirsniz...