ladyclio » 09 Aralık 2010 17:10
cevaplayayım ozaman devrim beyde gelince foruma iyi eğlenir sayemizde gene :D
clio fan club bayan sürücüler 1. yazılı cevapları
1)ben sonradan sürme yeteneğinin kazanıldığını düşünmüyorum. bir hafta sadece ders aldım sonrasında ankara kızılay trafiğine çıktım .1 senedir trafikteyim çok şükür henüz bir kazam olmadı sürtme de dahil. tek sorunum magandalar :x yani hocam kısacası eğer bir insan dikkatsiz , korkak , yani sürücü profiline sahip değilse 100 saat hocadan ders alsada bir işe yaramaz . ama şunuda inkar edemem. eğer yetenek varsa tecrübeyle sürüş teknikleri her gün artan bir ivmeyle gelişir
2)ya bu ikinci soru benim için hiç sorun olmadı desem . ileride gelen arabanın ucuna ve arabanın ucuna bakarsa bunun olması normal çoğu bayan bunu yapar . ama ben bırak gözünü kapamayı , karşıdaki sürücü bayan olduğumu görünce genellikle kasti olarak üstüme geldiğinden selektör yaparak bunu yaptığına onu pişman ediyor ve hızlanarak yanından geçiyorum :crazy:
3) işte viraj tam bir çetrefil ,ben bunun çaresini düşünmedim çünkü öle bir problem yaşamadım.virajda önümdeki beyler bazen benden yavaş gidiyor. vites değiştirmek debrijaj benim arabada problem yaptığım en son şeyşu anda. bana otomatik vites araba verseniz inanın kullanmam . viraja girerken zaten yavaşlayamasam savrulurum vites değiştirmek sorun olsa şeridimden çıkarım ki böle sorunlarım olsa otomatik vites kullanırdım. dediğiniz gibi yetenek meselesi. ailemde 3 ablam ve bir abim var içlerinde trafiğe çıkan bir tek benim. bu da herşeyi açıklıyor bence :good: çoğu bayan da şu var ;hem vitres değiştirip hem direksiyonu aynı anda kontrol edemiyorlar bundan dolayı çoğusu otomatik kullanır. eğer bir bayan sürmeye yatkın değilse çaresi yok bu sorunun ,tek çaresi otomatik kullanmaları ki bence trafikte ki bayanların çoğu bu yönde eğilimli .
sözün özü bayan beyni araba sürmeye yatkın değil istisnalar dışında . küçükken babam bana bebek yerine araba alırdı . rüyalarımda bile araba sürdüğümü görürdüm benimki kararlılık ve azim. coğu bayanda bu yok arabayı alıp hiç bir şeyini öğrenmeden sürüyorlar . bilip bilmeden trafiğe çıkıyorlar sonrada adımızı kötüye çıkarıyorlar ne yazıkki .