[ayrac][ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
:)[/ayrac]
ByOnder demiş ki:yani yurt dışındanmı alınmış özel siparişlemi gelmiş yoksa türkiyede satılmışmı bu versiyon ...
abi yok yok arka yolcu aydınlatma arka tutucaklar bagaj lambasıyla torpido aydınlatmasıda var dersen düşüp bayılacam yani :)
ByOnder demiş ki:ehehehe tek meraklı ben değilmişim :) biraz sallayayım bari 2008 i bilmiyorum ama 2007 de bu donanım ne olursa olsun türkiyede yoktu özellikle dijital klima yol bilgisayarının altındaki araç ile ilgili gösterge sadece avrupa ya gönderilen araçlarda vardı artı bakınız arka koltuk aydınlatması da var yani avrupa çıkışlı bi araç olabilir ayrıca sanruf lar içten sanki iki ayrı sanruf muş gibi duruyo ama üstten sadece şu panoromik tavan dedikleri cam tavan sanırım şimdilik bukadar :))
semih89 demiş ki:ByOnder demiş ki:yani yurt dışındanmı alınmış özel siparişlemi gelmiş yoksa türkiyede satılmışmı bu versiyon ...
abi yok yok arka yolcu aydınlatma arka tutucaklar bagaj lambasıyla torpido aydınlatmasıda var dersen düşüp bayılacam yani :)
torpido aydınlatması malesef bunda da yok :) bana iş düştü. Modus gerçekten bütün cliolardan üstünmüş bu anlamda :D
semih89 demiş ki:evet
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 141 misafir