evrenz demiş ki:güzel bizim araçların en düşüğü 4.3 zaten bana göre 4.3 den aşağı olmaz mı olur ben mesela eve dönerken 0 lt yakıyorum ama bunun bide gidişi var 10 11 lt :D sanırım anlatabildim. ama uzun yolda basılmayınca 4.3 dür
Arkadaşlar bugün evden işe giderken (enteresan şekilde) yakıt ikaz sesiyle uyandım. Yani şöyle, o biip sesinin ne zamandır var olduğuna uyandım. Artık valla öyle alıştım ki biip sesine, amacından saptı...
Bir süre önce şehir içinde seyrederken ilk ikazı vermişti ve bilgisayarı sıfırlamıştım. Şimdi ekrandaki değerlere bakınca panik yaşadım ve her zaman tercih ettiğim eve 4 kilometre uzaklıkta olan istasyona gidip mazot aldım. Mazot aldığımda bilgisayardaki değerler; Katedilen: 171.9 Km; Harcanan yakıt: 6.4 lt. şeklindeydi. Fakat 3.6 lt./100km ortalamayla ama. Ya değilse çoktan yolda kalmıştım sanırım.
:D
Ben bilmeden sınırları zorladım, siz zorlamayın.
Devrim demiş ki:Bu arada, 17 Temmuz 2010 tarihine ait bir akaryakıt fişi buldum (plakanın yazılı olduğu istasyon fişi). Arkasına not almışım:
Yakıt ikazından sonra 165.1 Km. yol almışım. Bu mesafe içinde 6.8 Litre harcamıışım, 4.1 Litre ortalamayla.
Ama bunu aracınızda denemeyin. :) Böyle böyle bir gün yolda kaldım. :D :D
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir