vedoko78 demiş ki::P görüntülediğiniz resim cliomuzun soltarafı olması gerekiyor .fotoda bi bozuklukmu var ilginç olmuş
Kara_yolcu demiş ki:vedoko78 demiş ki::P görüntülediğiniz resim cliomuzun soltarafı olması gerekiyor .fotoda bi bozuklukmu var ilginç olmuş
Foto ters çıkmış görüntülenen yer aracın sağ tarafı :D
vedoko78 demiş ki::Rose: böyle daha iyi olmuş foto.cevabım aynı şekilde klima ile ilgili
sunset544 demiş ki:klima gazı eklenirken kırmızı ve mavi hortumlar o vanalara takılıyor..
Kara_yolcu demiş ki:sunset544 demiş ki:klima gazı eklenirken kırmızı ve mavi hortumlar o vanalara takılıyor..
Pekiii herhangi bir ayarı söz konusumu çünki biraz çevirdimde,ama eski yerine geri aldım.Ne bileyim işte herhangi bir hassas dengesi varsa bozulmuşmudur...
sunset544 demiş ki:Kara_yolcu demiş ki:sunset544 demiş ki:klima gazı eklenirken kırmızı ve mavi hortumlar o vanalara takılıyor..
Pekiii herhangi bir ayarı söz konusumu çünki biraz çevirdimde,ama eski yerine geri aldım.Ne bileyim işte herhangi bir hassas dengesi varsa bozulmuşmudur...
Komple çıksa dahi bir sorun olacağını zannetmiyorum gaz ekledikleri tüp basınçlı bir tüp ve o gazı vanalara basınçla veriyorlar arkadaşım arabasına gaz ekletirken görmüştüm o vanaları komple çıkardılar hortumları oraya vidaladılar ve gazı eklediler yani vanaları çıkardıklarında dışarıya gaz çıkmamıştı.. yine de kesin değil sadece gördüklerimi paylaşmak istedim ama mantık olarak da basınçla gazı içeriye alan dışarıya çıkartmayan bir sistem var diye düşünüyorum.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir