valla sırf şu park olayı için taktırmak farz oldu bana.
valla çok araştırdım elektrikli aynaların fiyatları fazla değil,ama motoru ne kadar bilmiyorum bir türlü bulamadım.
Yağmurlu havadan ziyade bol karlı günlerde işe yarıyor bence bu özellik. Ayna karla kapanıyor, temizlemek için camı açıp elinizde uğraşmanız gerekiyor. "Şu sıcak günlerde" sorun değil gibi geliyor kulağa ama o -10 derecede lanet edebiliyorsunuz. :)Murat demiş ki:Yağmurlu havada kupkuru bir ayna...Accayip bişeyy tavsiye ederim.. ;)
DOGAN demiş ki:birde şu renkli çift bölmeli ayna camları ne kadar acaba..?
hani şu dışa doğru kalan kısmı bükey olan aynalar,metinde vardı
sanırım.kör noktaları görmek açısından baya kullanışlı oluyorlar.
selimy demiş ki:DOGAN demiş ki:birde şu renkli çift bölmeli ayna camları ne kadar acaba..?
renkli değil ama çift taraflı olanından bulabilirsiniz ben 25 ytl'ye taktırdım bilginiz olsun.
bide forumun eski hali daha iyiydi gibi sanki bu gülücükler felan çok gıcık yumurta kafalı hepsi.... :evil:
DOGAN demiş ki:selimy demiş ki:DOGAN demiş ki:birde şu renkli çift bölmeli ayna camları ne kadar acaba..?
renkli değil ama çift taraflı olanından bulabilirsiniz ben 25 ytl'ye taktırdım bilginiz olsun.
bide forumun eski hali daha iyiydi gibi sanki bu gülücükler felan çok gıcık yumurta kafalı hepsi.... :evil:
evet iconlara alışmak zaman alacak :D
kardeş ayna camını servistemi taktırdın,yoksa cıkmamı..?
Tolga demiş ki:DOGAN demiş ki:ufuk5414 demiş ki:bence de pahalıdır.aman önce çelik jant almam lazım...
abi dur yarama basma :(
abı sende jant yokmu dogan abı? kapakmıydı? bu arada hala garajını acmanı teybın resımlerını beklıytoruz
Murat demiş ki:Evet Doğancım artık garajını aç yani...
omeralemdar demiş ki:dogan garaj istiyoruz güzel resimler bekliyoruz
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 117 misafir