thpozitif demiş ki:1,5 dci motoru olmasa sizde almazsınız kimse de almaz en çok satan araç da olmaz. kimse ben arabamı döşemesini plastiğini ses çıkaran her parçasını çok seviyorum demesin. 4,8lt yakan motorundayım ben arabanın.
bagaj ve torpido lambası iddialarımın da arkasındayım.
bir otomobille bu kadar duygusal bağlar kurmamasını öneririm herkese.
arabayla duygusal bir bağım yok.duygusal bağ parayla var.param ona yetdi. ama gönül neler ister bilirsin.
şikayetlerine gelince haklısın kimse istemez bunların olmasını,ama öngörü meselesi.bunların olabileceğini tahmin ederek alıyorum o yuzdende karşılaştıgımda şaşırmıyorum.ha olmayada bilir ozamanda şanslı sayıyorum.ama zannedilmesinki kaderime boyun eyiyorum ve ne olursa kabulum diyorum.garanti kapsamında ne sorunla karsılasırsam sonuna kadar yaptırırım ve üstün giderim o yüzden sıfır aldım.babamın arabasının kapı kolları soyuldu ve 3 defa değişti bedava.vites topuzu değişti ama garanti bitdi yine soyuldu ama artık önemsemiyor.
ilk söylediğinize enson geldim.evet devir ekonomi devri az yaksın,ucuz olsun,olabildiğincede iyi olsun derdindeyiz hepimiz(yada ben öyle)ben bu aracı aldım çünkü benim için önemli unsurları taşıyor yani benim için artısı çok.eh küçük şeyleride görmezden geliyorumartılarının hatrına.