burak120320 demiş ki:selam herkese, ya bugün bi fikir düştü aklıma kafamı kurcalayıp duruyo sizlere de bi danışayım dedim..
arabam 53binde henüz, trigere daha 7bin km var gerçi yıl olarak 4 senede ama ben 60binde değişirim diye düşünüodum. haazır böyle bi kampanya yakalamışken değişsemmi şu trigeri?? mantıklı olurmu sizce ???
kadr35 demiş ki:benim araç ta 52000'de...ve 4 yaşında....8000 km var,50000 bakımı daha yeni oldu. şimdiden trigeri değiştirmek ne kadar mantıklı????????
ABDULLAH demiş ki:2006 CLİO 3 1.2 MOTOR ARABAM VAR.DÜN PERİYODİK BAKIM YAPTIRDIM 117 TL. İÇİNDE YAĞ, YAĞ FİLTRESİ, HAVA FİLTRESİ,POLEN FİLTRESİ,YAKIT FİLTRESİ,BUJİLER, VAR.ARKADAŞLAR SERVİS KAZIĞINDAN BIKTIM.G.ANTEP TE MAİS ORJİNAL PARÇALARINI SATAN BİR YER VAR.DÜN PARÇALARI ALDIM.20 TL DE BİR USTAYA VERDİM.TOPLAMDA 137 TL.BU OLAYI KAPATTIM.GEÇEN YILDA 60 BİN İÇİN AYNI YERDEN PARÇA ALDIM. TRİGER VE MARŞDİNAMOSU KAYIŞI YUKARIDA SAYDIĞIM PARÇALAR DAHİL, 280 TL CİVARI BİR ÜCRET ÖDEMİŞTİM.BENCE ARACIN GARANTİSİ BİTMİŞSE, TAVSİYEM SERVİSİ TERK EDİN...ADMiN: Lütfen sürekli büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir