erim demiş ki:Mach3 kullanıyordum, Askerde Gilette Fusion 5 +1 bıçağı denedim ve hala onu kullanıyorum.
hasanozf demiş ki:Askere gidene kadar tek bıçak permatik kullanıyordum. Askerde her gün traş olma zorunluluğu sebebiyle her sabah tek bıçak permatikle traş olmak hem uzun sürüyordu hem de yüzüm felaket tahriş oluyordu. Zaten birkaç gün dayanabildim acı ve tarhiş arttığı için. Gittim kantinden mach3 almıştım. Yüzümdeki tahriş bir süre sonra geçti.
Mach3 traş bıçağını askerlik süresince her gün kullandım. Bıçakları ayda bir kere değiştirmeniz koşuluyla yüzü tahriş etmiyor ve traş süresini kısaltıyor. Bıçağın üzerinde kayganlaştırıcı var ve kullanım süresine göre kayganlaştırıcı bitince bir süre sonra yüzünüzü acıtabilir.
Bunun dışında beş bıçak fusion da kullanıyorum arada denk gelince (Her ikisinden de var). O da iyi. Bir sorun yaşamadım.
Yüze sürmek için arko traş sabunu, fırça ve macun tipi, köpük ve jel türevlerinin tamamından kullandım. Bence en iyisi Fusion jel. Bundan yüksek verim aldım.
Fusion jel + mach3 veya fusion beşli ile traş olma süresi baya kısalıyor ve tahriş olmuyor.
MaYuCeL demiş ki:Ben bişi kullanmıyorum ama berber arkadaş ustura kullanıyor. 15 günde 1 (engeç 3 haftada bir ) mutlaka uğrarım yanına :)
filzof_alican demiş ki:savaş gemilerinden yapılanlardan kullanıyorum :)
semih89 demiş ki:en iyi traş berber traşıdır ne tahriş ne kan :D
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 109 misafir