TheTez54 demiş ki:Muhammet Abi sen düzenli siteye girebiliyorsun,banada bi sticker alır mısın zamanı gelince =)
tamam oldu bil.
ben bize her yer trabzon yazacam aracın bagajına onun fontu icin ara sıra bakıyom kendi kendime
TheTez54 demiş ki:Muhammet Abi sen düzenli siteye girebiliyorsun,banada bi sticker alır mısın zamanı gelince =)
Leon_01 demiş ki:extreme yazısı güzel durmuş meganlarda olan yazı mı o
tabteam demiş ki:bi süredir ilgilenemedim.
evet arkadaşlar. stickeri gördünüz. boyutları 9x30 cm
işin açıkçası yapıştırdığım yerde benim de sonradan çok hoşuma gitmedi.
Şöyle bir fikrim var.
arka cama en üst ortaya yapıştırınca dikiz aynasındaki geri görüşünü kesinlikle engellemiyor. ölçtüm baktım. oturduğunuz yerden aynada stickeri göremiyorsunuz.
o yüzden benim fikrimce beyaz ya da metalik gri renkte yazılırsa ve cama yapıştırılırsa daha estetik bir görüntü olacak.
Dağıtım ve maliyet:
15-20 civarı bir sipariş olursa adreslerinize de postalama masrafı ile beraber tahmini 2.5-3 tl gibi bir rakam çıkıyor kişibaşı (sticker+zarfı+posta ücreti)
bunun için gidip ptt den bir posta hesabı açacağım. size numarasını vereceğim. isteyen arkadaşların bu hesaba parayı yatırıp adreslerini bana mesaj ile iletmeleri yeterli olacak ben herkese posta ile göndereceğim.
Başka bir önerisi olan varsa tartışıp değerlendirebiliriz.
impossible demiş ki:bence herkes kendisi yaptırsın ama aynı yere aynı boyutla ve aynı renkle yapıştırılsın? cünkü havale masrafı vs meşakatli olacak sanki? tabii kendi görüşüm bu.. bence de arka camın orta en üste, siyah bantlı kısıma gümüş renk olmalı.. herkes fikrini paylaşsın.. sponsor bulmaya çalışayım desem yine kargo ücreti vs 5i rahat geçer
tabteam demiş ki:...stickerdeki www nın kaldırılması konusuna gelince: onu kaydırırsak yazı komple kayıyor böyle olunca da i nin noktasını sis farına denk getiremiyorum.O yüzden benim tercihim bu şekilde kalmasından yana...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 143 misafir