MertDeniz demiş ki:Evet kronik bir sorun var bu şekilde c4 lerde. Ama araştırdım onu ben. Ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorun. Yol tutuşu, konforu, performansı vs. çok iyi bir araba. Donanım olarak da baz modelleri bile çok zengin. Fiyatları da çok uçuk değil. Megane'ın full modellerinde olmayan bazı donanımlar c4 ün bazında bile olabiliyor. Bir de lüx araba kullanıcıları değiliz bizler. Yani öyle arabadan gelen ufak tefek sesler çok rahatsız etmez bizi. Bunu neden söylüyorum? Çünkü kullanıcı yorumlarını okudum. Daha önce B sınıfı araba kullananların çoğu hiç duymamış bile o sesi. Test etmek lazım aslında.
Ayaz59 demiş ki:Ben olsam Honda Civic 2007 model üstü bir araba alırdım. İkinci eli 26000 & 32000 TL arası değişiyor. Araştırarak temiz bir Full Honda Civic bulunabilir. Bir sonraki almayı düşündüğüm özellikleri içinde barındıran bir araç. Benzinli, Sedan, Sunrooflu, Sessiz ve performansı da çok çok iyi.
Leon_01 demiş ki:MertDeniz demiş ki:Evet kronik bir sorun var bu şekilde c4 lerde. Ama araştırdım onu ben. Ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorun. Yol tutuşu, konforu, performansı vs. çok iyi bir araba. Donanım olarak da baz modelleri bile çok zengin. Fiyatları da çok uçuk değil. Megane'ın full modellerinde olmayan bazı donanımlar c4 ün bazında bile olabiliyor. Bir de lüx araba kullanıcıları değiliz bizler. Yani öyle arabadan gelen ufak tefek sesler çok rahatsız etmez bizi. Bunu neden söylüyorum? Çünkü kullanıcı yorumlarını okudum. Daha önce B sınıfı araba kullananların çoğu hiç duymamış bile o sesi. Test etmek lazım aslında.
nasıl duymamışlar en ufak çukura girdiğinizde bile tangır tungur ses geliyo içeri.ama donanım olarak görünüş olarak iyi bi araba
MertDeniz demiş ki::) Neyse ki arkadaşımın arabası tam istediğim gibi boyasız. Arkadaşım boyasız araba diye bir şey vardır. Allah'a şükür bugüne kadar bizim ailede kimse arabayı çizmemiştir bile. Olmaz demiyorum. Kaza bu olur. Ama şimdiye kadar orjinal olmayan bir araba alsam dahi sadece benden önceki hatalarıyla kalmıştır. Abim ve babam için de hep böyle olmuştur. Arabayı park ettiğim yerler de güvenli yerler. O konuda da Allah'a şükür bir problemim yok. Bu şekilde çok tepki geliyor :) 'Boyasız araba arama, takıntılısın, bi parçadan ne olacak vs.'. Takıntılıyım yahu :) Suç mu ? Gerekirse 6 ay da ararım :) Dediğim gibi gerçekten çok araba buldum ama kararsızım. Şimdi Megane'a yoğunlaştım :) Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah. :) Belki biraz fazla tepki gösterdim ama :) patladım yani :) Bana hak veren birileri yok muu :)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir