Max. 30.000 TL ye araba aranıyor

Satılık araç ilânları. İkinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Re: Max. 30.000 TL ye araba aranıyor

İleti Leon_01 » 28 Mayıs 2011 12:35

iyi hoş araba ama süspansiyonlar rezalet özellikle arka taraftan inanılmaz ses alıyor içeri
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V 75 bg
Kilometre: 28000
Yakıt: shell
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: ADANA

İleti MertDeniz » 28 Mayıs 2011 14:49

Evet kronik bir sorun var bu şekilde c4 lerde. Ama araştırdım onu ben. Ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorun. Yol tutuşu, konforu, performansı vs. çok iyi bir araba. Donanım olarak da baz modelleri bile çok zengin. Fiyatları da çok uçuk değil. Megane'ın full modellerinde olmayan bazı donanımlar c4 ün bazında bile olabiliyor. Bir de lüx araba kullanıcıları değiliz bizler. Yani öyle arabadan gelen ufak tefek sesler çok rahatsız etmez bizi. Bunu neden söylüyorum? Çünkü kullanıcı yorumlarını okudum. Daha önce B sınıfı araba kullananların çoğu hiç duymamış bile o sesi. Test etmek lazım aslında.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Megane II Expression
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 BG
Kilometre: 30000
Yakıt: Shell V-Power
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti Ayaz59 » 28 Mayıs 2011 16:28

Ben olsam Honda Civic 2007 model üstü bir araba alırdım. İkinci eli 26000 & 32000 TL arası değişiyor. Araştırarak temiz bir Full Honda Civic bulunabilir. Bir sonraki almayı düşündüğüm özellikleri içinde barındıran bir araç. Benzinli, Sedan, Sunrooflu, Sessiz ve performansı da çok çok iyi.
Ayaz59
UZMAN ONBAŞI
UZMAN ONBAŞI

Marka & Model: ClioIII / 2006 model
Motor Tipi & Gücü: 65hp 1.5 Dci
Kilometre: 109000
Yakıt: Shell Vpower
Lastik Markası: Michelin 185/60 R14
İsim ve Şehir: Aytaç / Tekirdağ

İleti Leon_01 » 28 Mayıs 2011 16:36

MertDeniz demiş ki:Evet kronik bir sorun var bu şekilde c4 lerde. Ama araştırdım onu ben. Ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorun. Yol tutuşu, konforu, performansı vs. çok iyi bir araba. Donanım olarak da baz modelleri bile çok zengin. Fiyatları da çok uçuk değil. Megane'ın full modellerinde olmayan bazı donanımlar c4 ün bazında bile olabiliyor. Bir de lüx araba kullanıcıları değiliz bizler. Yani öyle arabadan gelen ufak tefek sesler çok rahatsız etmez bizi. Bunu neden söylüyorum? Çünkü kullanıcı yorumlarını okudum. Daha önce B sınıfı araba kullananların çoğu hiç duymamış bile o sesi. Test etmek lazım aslında.

nasıl duymamışlar en ufak çukura girdiğinizde bile tangır tungur ses geliyo içeri.ama donanım olarak görünüş olarak iyi bi araba
Leon_01
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V 75 bg
Kilometre: 28000
Yakıt: shell
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: ADANA

İleti MertDeniz » 28 Mayıs 2011 18:14

Ayaz59 demiş ki:Ben olsam Honda Civic 2007 model üstü bir araba alırdım. İkinci eli 26000 & 32000 TL arası değişiyor. Araştırarak temiz bir Full Honda Civic bulunabilir. Bir sonraki almayı düşündüğüm özellikleri içinde barındıran bir araç. Benzinli, Sedan, Sunrooflu, Sessiz ve performansı da çok çok iyi.

Aslında düşünmedim değil, ama malesef dizel motoru yok.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti MertDeniz » 28 Mayıs 2011 18:17

Leon_01 demiş ki:
MertDeniz demiş ki:Evet kronik bir sorun var bu şekilde c4 lerde. Ama araştırdım onu ben. Ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorun. Yol tutuşu, konforu, performansı vs. çok iyi bir araba. Donanım olarak da baz modelleri bile çok zengin. Fiyatları da çok uçuk değil. Megane'ın full modellerinde olmayan bazı donanımlar c4 ün bazında bile olabiliyor. Bir de lüx araba kullanıcıları değiliz bizler. Yani öyle arabadan gelen ufak tefek sesler çok rahatsız etmez bizi. Bunu neden söylüyorum? Çünkü kullanıcı yorumlarını okudum. Daha önce B sınıfı araba kullananların çoğu hiç duymamış bile o sesi. Test etmek lazım aslında.

nasıl duymamışlar en ufak çukura girdiğinizde bile tangır tungur ses geliyo içeri.ama donanım olarak görünüş olarak iyi bi araba

Aslında daha önceki mesajlarımdan birinde belirttiğim ortağımızın bir arabası var. 2009 Megane HB Extreme Siyah 1.5 dCi 100 Beygir. Tamamen orjinal. Daha önce çok kez kullandım bu aracı. Çok etkilendim açıkçası. Ama alıcı gözüyle bakmamıştım daha önce. Şu sıralarda satmaya karar verdi arabanın sahibi, fiyat konusunda da anlaştık gibi. İnşallah bu aracı alırım. Sizin görüşleriniz nelerdir? + sı -si nedir acaba bu arabanın? Benim test etme imkanım olsa da bazı eksilerini bilmiyor olabilirim.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti elensi59 » 28 Mayıs 2011 19:42

boyasız değişensiz araba diye bişe yoktur :D bende boyasız değişensiz clio 2 ararken 19 lira çamurluğu deişmiş 3-4 parçası boyanmış clio 3 aldım 69 bindeydi sanırım :) ne oldu bi gün park halinde geldi transporter vurdu :D boyasız alsaydım rezil olcaktı bütün emek :) değişeni bilmemde boyalı araba alın bişey olmaz boyasız alsanızda illa bişe oluyo trafikte :D geçenlerde pisti araba arka çamurluğa bi baktım tozunu almış biri sildim sürtmşler derin değil ama sürtmşler işte :)
demem o ki fiyatı uygun oldugu sürece boyalı araba alınır :) hee bide benim kuzenimde sizin gibiydi tam 6 ay araba aradı :D
elensi59
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 leş 65+hp
Kilometre: 125000
Yakıt: Shell V-Max
Lastik Markası: PirelliPZero 1954516
İsim ve Şehir: Ozan - İstanbul

İleti MertDeniz » 28 Mayıs 2011 20:16

:) Neyse ki arkadaşımın arabası tam istediğim gibi boyasız. Arkadaşım boyasız araba diye bir şey vardır. Allah'a şükür bugüne kadar bizim ailede kimse arabayı çizmemiştir bile. Olmaz demiyorum. Kaza bu olur. Ama şimdiye kadar orjinal olmayan bir araba alsam dahi sadece benden önceki hatalarıyla kalmıştır. Abim ve babam için de hep böyle olmuştur. Arabayı park ettiğim yerler de güvenli yerler. O konuda da Allah'a şükür bir problemim yok. Bu şekilde çok tepki geliyor :) 'Boyasız araba arama, takıntılısın, bi parçadan ne olacak vs.'. Takıntılıyım yahu :) Suç mu ? Gerekirse 6 ay da ararım :) Dediğim gibi gerçekten çok araba buldum ama kararsızım. Şimdi Megane'a yoğunlaştım :) Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah. :) Belki biraz fazla tepki gösterdim ama :) patladım yani :) Bana hak veren birileri yok muu :)
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti tabteam » 29 Mayıs 2011 04:52

MertDeniz demiş ki::) Neyse ki arkadaşımın arabası tam istediğim gibi boyasız. Arkadaşım boyasız araba diye bir şey vardır. Allah'a şükür bugüne kadar bizim ailede kimse arabayı çizmemiştir bile. Olmaz demiyorum. Kaza bu olur. Ama şimdiye kadar orjinal olmayan bir araba alsam dahi sadece benden önceki hatalarıyla kalmıştır. Abim ve babam için de hep böyle olmuştur. Arabayı park ettiğim yerler de güvenli yerler. O konuda da Allah'a şükür bir problemim yok. Bu şekilde çok tepki geliyor :) 'Boyasız araba arama, takıntılısın, bi parçadan ne olacak vs.'. Takıntılıyım yahu :) Suç mu ? Gerekirse 6 ay da ararım :) Dediğim gibi gerçekten çok araba buldum ama kararsızım. Şimdi Megane'a yoğunlaştım :) Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah. :) Belki biraz fazla tepki gösterdim ama :) patladım yani :) Bana hak veren birileri yok muu :)

ben hak veriyorum arkadaşım. :) bakınız: "bir daha cila mı asla" konusundaki en son mesajım :)
tabteam
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: (Clio3) Honda JAZZ
Motor Tipi & Gücü: (1.5dci) FUN+
Kilometre: 32000
Yakıt: OPET
Lastik Markası: DUNLOP
İsim ve Şehir: Şükrü KESKİN DENİZLİ

İleti MertDeniz » 29 Mayıs 2011 09:03

:) Sonunda beni anlayan biri çıktı :) Mesajınıza baktım. Kesinlikle haklısınız. Madem Türkiye'de böyle bir durum var, benim de acelem yoksa boya olmayan araba bulur alırım.
Diyelim ki aldım boyalı bir araba. Kapısı, kaputu vs. boyalı olan bir araba olmaz bu. Gerçekten fotoğrafı olup da gösterebilecek birinin plastik tamponundaki küçük bir çiziğe boya yapmasına takmam o kadar. Çünkü bu şekildeki bir araba hem benim içime siner hem de satarken hiç bir sorun yaşamazsınız.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti MertDeniz » 02 Haziran 2011 17:08

Arkadaşlar, özel bir nedenden dolayı araba alım işini bir süre ertelemek zorundayım. Hepinize teşekkür ederim.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti impossible » 02 Haziran 2011 22:22

abi arabanı satman da alman da olay oldu senin :D :D :D :D
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti MertDeniz » 02 Haziran 2011 23:32

:D valla öyle oldu. :) Şeytan diyo' bırak arabayı falan :) bin otobüse paşa paşa :) şehir içinde de yürü spor olsun :) Ama şeytana uymamakta fayda var.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Önceki

İkinci El Araç Alım-Satımı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir