Devrim demiş ki:Aracın önünü askıya alıp yapabilirler belki. Ya da benim gibi kadranın ibresiyle oynayıp da yapılabilir. :)
ExtremeGraphics demiş ki:Bende 1.4 16V kullanıcısıyım. K&N filtre kitiyle birlikte gerçekten tatmin edici bir sesi ve performansı var. 185/60/15 original Dynamique jantları ile birlikte bu hızlara rahatlıkla ulaşıyor yanlız bir problemi var !
Yukarıda bir arkadaş 1.4 16V lerin 5. vitesinin uzun olduğunu söylemiş aksine çok kısa. 110 KM hızla gider devir tam 3500 d/d oluyor 120 ile giderken ise 4000 d/d 160 km/h e ulaştığında 5000 d/d oluyor. 205 Km hızı gördüğünde artık limitöre girmiş oluyor. Bu durum performans açısından çok iyi ama yakıt ekonomisin açısından iyi değil :)
elensi59 demiş ki:200 e çıksa ne olur süre önemli onun dışında o hızda ne kadar gidebildiği önemli tabi en önemliside o hızlarda ne kadar güvendesiniz :) benim amcaoğlu torosla 180 basmıştı hiç unutmuorm :D
RPDiFOR demiş ki:elensi59 demiş ki:200 e çıksa ne olur süre önemli onun dışında o hızda ne kadar gidebildiği önemli tabi en önemliside o hızlarda ne kadar güvendesiniz :) benim amcaoğlu torosla 180 basmıştı hiç unutmuorm :D
Arkadaşın o hızla fren yapmadı değilmi :) Toros bende kullandım 160 180 basıyo ama mümkünü yok durmaz hele önünüze birşey çıksın delip diğer tarafa geçersiniz hiç frene basmayı denemeyin şansınız farsa spin atar yoksa dahada hızlanırsınız bilginize :S
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir