Arkadaşlar Clio'mda kısa farlarda Osram Night Breaker kullanıyordum. Memnundum ancak kullanım ömrü kısa ve yağmurlu havalardaki performansını beğenmedim. Şimdi avatarımdaki aracı aldım. Malesef farlar Xenon değil. Sadece Priveleg donanımda Xenon far varmış. Benim aracımda standart H7 ampul var yanılmıyorsam. Ama şu an aydınlatmasından memnun değilim. Performans ampulleriyle değiştirmek istiyorum (Bu arada Megane kısa far değişimi 'ölüm').
NB düşünmüyorum. İnternette bir araştırma yaptım. Araştırmam sonucunda Philips X-Treme Power ampullerinin başarılı olduğunu tespit ettim. Beyaz ışık vermekle övünmüyor bu ampul. Performansıyla ve uzun ömrüyle bilinen bir ampul. Sormak istediğim bu ampulü deneyen, bilen var mı? Bir de benim farlar mercekli. Bu ampul seçimimi etkilemeli mi? Gece, bütün hava koşulları göz önünde bulundurulduğunda bu ampul kullanılabilir mi? Eğer önermiyorsanız hangi performans ampulünü almalıyım?
Bu arada başka başlık açıp konu kalabalığı yapmak istemiyorum. Sis farı için de ampul önerilerinizi bekliyorum.