10lira mı yok artık :) max. 1 liraya falan yeni ampül alıyorsunuz. stobun kenarında bir girinti var oradan sert olmayan bir cisimle kastırıp açıyorsunuz yenı lambayı takıyorsunuz o kadar :)
hayırdır ünlem iki nokta :) benım bir önceki aracın orasını açarken kırdım hiç de önemsemedim evet kıra kıra öğrendim ne var gocunacak. biz araçlarımızı söke taka öğreniyoruz buraya resimlerini koyuyoruz sizi bilgilendiriyoruz elimizden geldiğince. kimse de bu iş için işçilik ücreti falan almıyor gidin servise 40lira maktu işçilik ücretine hallederler mi diyelim. . hatta su sordugunuza kimsenın cevap verme zorunluluğu da yok , biz kaale alıp açtıgınız konuyu ciddiyetle cevaplıyoruz.
semih89 kardeşim soruma tenezül edip yanıtladığın için teşekkürler.Yaşımız itibariyle öğreneceğimizi tabi ki öğrendik,öğrenmeyede devam edeceğiz.Sağlıcakla kal
noluyor bakem burada burada bir arıza var oda benim :P benden başka arıza yapacak tek şey (her ne kadar gönül istemesede araçlardır) o yüzden sıkıntı yapmayalım arkadaşlar :) ben arıza yapıyom sonra :P bu arada devrim hocam acil şu stiker resmin çalışma şekli lazım yaptırıyorum şuanda bir adet anahtarlık ad soyad plaka no ve site logogu anahtarlık
ATATÜRK imzası SİLÜYETİ. ve site logosu 3 lü paket kendime yaptırıyorumda şuanda bir tane bakalım kaça mal oalcak... TABİ KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL KONU SAHİBİNDEN ÖZÜR DİLERİM AYRICA :(