liberty60 demiş ki:beton veya asfalt dan yapılmış kasislerden gecerken ön amortisör bölgelerinden gelen (lokurtu,kütürtü) şeklinde hissedilen ses.
Devrim demiş ki:Bu sıkıntıyla henüz tanışamadım.
muharrem demiş ki:ratig demiş ki:eften püften arızalar işte.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Depo kapağı motoru ağrızalandı. Yenisine 140,00 tl istediler işçilik dahil değil sadece parça, bir sürü uğraştık. Yeni arabanın kilidimi arızalanırmış. Bir diğeri ise arabanın su alması, Benimimki fazla almamıştı, ama çok fazla su alanlar var. Arabanın içi akvaryum gibi, Kurutmak bir dert, kokusu bir dert. Bir kaç yıllık araba su mu alırmış...
ratig demiş ki:arıza deyince benim aklıma gece dağların arasında stop etme,bir kapı için japonyadan 1 ay haber beklemek ve arabasız kalmak,2 yaşındaki golfün garantisinin bitiminin 1 ay ardından otm.şanzımanın arıza vermesi ve 8000 tl masraf(arkadaşımın),motorun antifiriz alması ve büyük bir masraf,kontak anahtarını helaya düşürüp 400 euro bayılmak,küçücük bir parça için sanayiyi altüst edip ayaklara karasular indirmek,durduk yere çeşitli motor arızaları gibi şeyler geliyor
sezgin bey demiş ki:Direksiyonu aracı hemen çalıtırıp saniyeler içinde sağa yada sola çevirince o ses geliyor. Ama araç çalıtıktan bir dakka sonra o ses gelmiyor.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 113 misafir