Tyler Durden demiş ki:Öncelikle ben 13 yıldır araba kullanıyorum ve hergün birçok ön sis farı yakan araç görüyorum.Beni öyle sürüş güvenliğimi tehlikeye atacak şekilde hiçbiri rahatsız etmiyor.Rahatsız etse ben de sis farlarımı yakıp başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayı kendime ve kişiliğime yakıştıramam.
Diğer yandan şehir içinde sık sık hız limit tabelaları görüyorsundur 30-40-50 gibi.Önün boş,yol müsaitken sen hiç 30-40 km hızla aracını sürüyor musun?Adı üstünde "hız limit tabelası"?
Ya da yaya geçitlerinde geçiş hakkı her zaman yayanındr.Yaya geçitlerinde yaya gördüğün zaman mutlaka duruyor musun?Adı üstünde "yaya geçidi"?
Park ve duraklama yapılamaz tabelası olan yerlerde 30 saniye bile olsa hiç durmuyor musun?Adı üstünde "duraklama yapılmaz tabelası"?
Tüm bunları yapıyorsan seni tebrik eder,aynı yolda ilerlemeni temenni ederim....
semih89 demiş ki:şey gibi merceksiz zenona laf edemezler ama sis farına ederler :) garip memleket..
Tyler Durden demiş ki:Öncelikle ben 13 yıldır araba kullanıyorum ve hergün birçok ön sis farı yakan araç görüyorum.Beni öyle sürüş güvenliğimi tehlikeye atacak şekilde hiçbiri rahatsız etmiyor.Rahatsız etse ben de sis farlarımı yakıp başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayı kendime ve kişiliğime yakıştıramam.
Diğer yandan şehir içinde sık sık hız limit tabelaları görüyorsundur 30-40-50 gibi.Önün boş,yol müsaitken sen hiç 30-40 km hızla aracını sürüyor musun?Adı üstünde "hız limit tabelası"?
Ya da yaya geçitlerinde geçiş hakkı her zaman yayanındr.Yaya geçitlerinde yaya gördüğün zaman mutlaka duruyor musun?Adı üstünde "yaya geçidi"?
Park ve duraklama yapılamaz tabelası olan yerlerde 30 saniye bile olsa hiç durmuyor musun?Adı üstünde "duraklama yapılmaz tabelası"?
Tüm bunları yapıyorsan seni tebrik eder,aynı yolda ilerlemeni temenni ederim....
diplomali_amele demiş ki:Tyler Durden demiş ki:Öncelikle ben 13 yıldır araba kullanıyorum ve hergün birçok ön sis farı yakan araç görüyorum.Beni öyle sürüş güvenliğimi tehlikeye atacak şekilde hiçbiri rahatsız etmiyor.Rahatsız etse ben de sis farlarımı yakıp başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayı kendime ve kişiliğime yakıştıramam.
ben kendi adıma şunu söyleme isterim;
yaya geçidinde arkamdan çok hızlı araç gelmiyorsa yayalara yol veren ve bu yüzden çok küfür yemiş bir adamım
hız limitlerine sadece sağ şeritte isem uyuyorum ve sabitleyici ile giderim çoğu zaman
hiç bir zaman park yapılmaz yaya geçiçi olan bölgelerin otobüs duraklarının trafik işıklarının 10 mt onine arkasına park etmem (park yasaktırlarda dahil)
en son yaya geçidinde üsküdarda yol verirken kullanılmaya sis farımdan oldum onun yeri artık boş arkadan gelen minübüs sayesinde artık sağ taraftaki sis farom yok ve tamponumun içindeki çamurlarda öyle :)
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 62 misafir