ANGEL FAR YARDIM

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

ANGEL FAR YARDIM

İleti kazem32 » 13 Ocak 2012 17:26

2006 MODEL CLİO3 aracıma angel far düşünüyorum + zenon kit düşünüyorum fakat çok tereddütlerim var . arkadaşımda honda cıvıc 2000 model araç vardı angel ve zenon kıt almıştı akşam arabasına bindim ve aydınlatmasını görünce almaktan soğudum aracın hemen az önünü ve toplu şekilde yeri aydınlatıyor her araçta bu böylemi eğer böyle ise kesinlikle taktırmayacağım ondan sonra kendi arabama binince orjinal far ve ampuller bana inanılmaz aydınlatıyor . bana yardımcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim almak istiyorum fakat işte bu gibi endişelerim var, eğer bu gibi sorunlar yoksa nereden hangi model ve hangi kiti almam gerek bunlardan da bahsederseniz çok memnun olacağım , fiyat konusunda da bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler şimdiden herkese
kazem32
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2-16v-75bg
Kilometre: 0
Yakıt: benzin
Lastik Markası: brigestone205/50/16
İsim ve Şehir: ufuk mersin

Re: ANGEL FAR YARDIM

İleti onurksk » 14 Ocak 2012 13:39

Arkadaşım megane 2 mercekli far için xenon uygulaması yaptırmıştı ama sanırım ürün kalitesinden kaynaklı.Tamponun 5 metre önünü zor aydınlatıyodu.50 TL çin malı dandik xenondan kaynaklı sanırım.Eski konularda yazmıştım yeni kasa c serisi mercedeste öle bi xenon varki kaç yüz metre arkadan hem aydınlatması mükemmel hemde mercek kalitesi iyi olduğu için gözüne girmiyo oldumu ölesi lazım.
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
İsim ve Şehir: İzmir

İleti samathana » 14 Ocak 2012 15:50

Daha önceden bir kaç yazı okumuştum bu sitede. Hatta Devrim Bey, fotoğraf falanda paylaşmıştı kiti taktırdıktan sonra. Forumda olması lazım...
samathana
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 75bg
Kilometre: 34000
Yakıt: Shell 95
Lastik Markası: Dunlop SP01
İsim ve Şehir: engin-istanbul

İleti Devrim » 15 Ocak 2012 23:58

Angel Far diye arama yapınız forum'da. İşinize yarayacak konular bulacaksınızdır... Angel Far hikayesi karışık. Zaten Angel Far ile Xenon konusu apayrı şeyler bildiğiniz gibi.

İş sadece kaliteli bir Xenon set almakla bitmiyor. Bu seti beraberinde kullanacağınız mercekler de Xenon kit'inden daha önemli neredeyse. Homojen aydınlatma kaliteli mercekle olur. Acaba dedim, arkadaşınızın Honda Civic'indeki farlar parabolik miydi? Yani merceksiz miydi?

Ve asıl sorun şu ki Clio için etrafta satılan hiç bir Angel Far'da kaliteli mercek yok. Hepsi uzak doğu üretimi. O yüzden eğer aydınlatma konusunda şimdiden seçici iseniz, bence hiç yanaşmayın Angel'lara...
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti kazem32 » 18 Ocak 2012 06:08

evrim abi tamam angelden vazgeçtik bana tavsiye edebileceğin zenon far marka ve fiyat hangi modeli bizimkine uyuyor yazsan sevinirim saygılar
kazem32
ACEMI ER
ACEMI ER

Motor Tipi & Gücü: 1.2-16v-75bg
Yakıt: benzin
Lastik Markası: brigestone205/50/16
İsim ve Şehir: ufuk mersin

İleti samathana » 18 Ocak 2012 11:31

kazem32 demiş ki:evrim abi tamam angelden vazgeçtik bana tavsiye edebileceğin zenon far marka ve fiyat hangi modeli bizimkine uyuyor yazsan sevinirim saygılar

Farlarında mercek yoksa bu uygulamadan vazgeçmen güvenlik açısından çok iyi olur. Çok saydırıyorum mercek olmayıpta zenon kullananlara. Şeytan dürtüyor ister istemez al adamı öne aç uzunları. Sonra sakinleşip vazgeçiyorum neyse ki...
samathana
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 75bg
Kilometre: 34000
Yakıt: Shell 95
Lastik Markası: Dunlop SP01
İsim ve Şehir: engin-istanbul

İleti musalisim » 18 Ocak 2012 11:42

eğer yaşadığın bölge de sis var ise xenon da görüş 0 oluyor.
musalisim
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII Expression
Motor Tipi & Gücü: 65
Kilometre: 85500
Yakıt: kadoil
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: Antalya

İleti Devrim » 20 Ocak 2012 01:32

kazem32 demiş ki:evrim abi tamam angelden vazgeçtik bana tavsiye edebileceğin zenon far marka ve fiyat hangi modeli bizimkine uyuyor yazsan sevinirim saygılar

Açıkçası bu noktada bir şey öneremiyorum. Benim de "şu şu" diyeceğim bir bilgim yok. Ama uygun bütçede belli markalar konuşuluyor. Yine arama yaparsan forum'da ilgili konular vardır Xenon Far ile ilgili.

Yukarıda yapılan uyarıları ben de hatırlatmak isterim. Bizim araçlardaki parabolik far kötü bir far değil, çok güzel bir yansıtması var. Eğer ona direkt Xenon kiti takarsanız karşıdaki sürücüye muazzam bir rahatsızlık verir. Ben de tavsiye etmiyorum.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir