zekzekus demiş ki:basit bir soru: 2011 1.2 75bg Clio Grand Tour aracımın yakıt deposunun kapasitesi kaç litredir? yeni fulledim 45 litre aldı. Ama henüz yakıt ışığı yanmamıştı yani bir miktar yakıt vardı araçta. Bir yerlerde 55 litre diye okudum ama ne kadar doğru bilemedim.
emy demiş ki:Öncelikle herkeze merhaba. Aranıza yeni katıldım Clio G. Tour 1.2 Night&Day satın aldık ekim ayında şuanda 4500 km civarında.. Benim anlamadığım ve merak ettiğim bir konu şu.. İstanbulda yaşıyorum gayri ihtiyari trafiğe düştüğümüz oluyor yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimim 11.4Lt ile 10.6Lt arası değişiyor. sizce bu normalmi? araç 90 Km hızla giderken 2900Rpm(devir) ile seyir ediyo 100km/h veya 130km/h'a çıktığım zaman ise 4000Rpm'i buluyo.. Motor sesi kafa şişiriyor.. ve birde şu sorun çıktı aracımda.. normal düz yolda ışıkta durdum normal bir şekilde kalkışımı yaptım 50mt ilerideki ışıklarda tekrar durdum araç kalkmadı yerinden. servise çektirdik filan derken dedilerki volan yandı debriyaj parçalandı sıyırdı dediler.. sizce normalmi sorduklarım? araba hiç sinmedi içime açıkcası hep bi clio sempatim vardı ama çürüdü gitti:( ve son sorum şu bu aracın ideal kullanım devri kaç dir? hangi devirde vites ister
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir