sezgin bey demiş ki:Aracımın senesi dolduğu için garanti kapsamında bakıam götürdüm. Gerçekten servisten çok memnun kaldım. Silceklerim sertleşmişti. Garantiden değişeyim dedim 6 ay garantisi varmış silceklerin. Mais genel müdürlüğünü aradım onlarda 6 ay dediler. Ortam şartlarından etkilendiği için istesenizde istemesenizde sertleşir dediler. %20 İndirimli 65 tlye taktım silcekleri. Şimdi piyasadaki silceklerde illaki iyi ama orjinal her zaman orjinaldir. 50 tl kar etmek insan hayatından bence faha önemli değil. Çok önemli parçalarda bence orjinalden kaçmamak gerekir konu eğer silgeçse.
Silecek konusunda yeni silecek değiştirmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki; aracımın orjinal silecekleri ile şuanda taktığım ( internetten aldığım ) silecekler arasında fark yok. Hatta eski sileceklerim ilk aracımı aldığımda bile silerken bir sürtünme sesi ile siliyordu. Şuanda o sesi duymuyorum. Zamanla sertleşip eskiyecektir illaki ama en azından uygun fiyata aldığımı bilmek beni daha çok tatmin ediyor. Zira orjinal diye sattıkları ile benim aldığım arasında zerre kadar fark yok. İkiside silecek.