CD Changer olunca belki orada MULTI CD yazıyordur. Tahminim. :Psemih89 demiş ki:MONO sadece tek cd çaldığı için olabilir, cd changerlar da var biliyorsunuz.
emreclio demiş ki:Ya usb değil de normal jak tipi iki giriş var vitesin arkasında. Onlara da mp3 bağlanmıyor mu?
göktan demiş ki:Aynı sorun bende de oldu servisde verdiğim uğraşılar sonrasında garanti kapsamında değiştirmeyi kabul ettirdim. Garanti kapsamında takılan da emin olun aynı sorun yok. Ben mp3 leri yüksek kalite olan 320 kbp/s olarak ve yüksek hızda yazdırıyorum. Değiştiği günden beri hiç hata almadım. Araç üzerindekinin error vermesinin sebebi içerisinde ki cd aşırı derece ısınıyor. böyle olunca da kendini korumaya alıyor. Garantisi bitmemiş olan ve error sorunu yaşayanlar servise yüklensinler.
göktan demiş ki:Ben garanti kapsamında değiştireli yaklaşık 6 ay oldu. Emin ol ki değişimden sonra hiç problem kalmadı. Hangi cd veya mp3 takarsam takayım takır takır çalıyor. Garantin bitmedi ise servise yüklen. ben 1 ay uğraştım. Sorunu biliyorlar fakat kabul etmek istemiyorlar. Kotaş görevlisi ile görüş durumu anlat. İnceleyelim diyecekler. Eror verince cd vermediğini göster ikna oluyorlar.
emreclio demiş ki:.. ve dediğiniz gibi cd yi de bir süre geri vermedi.
garip80 demiş ki:emreclio demiş ki:.. ve dediğiniz gibi cd yi de bir süre geri vermedi.
evet kardeş aynı sorun bende de var ne olacak bizim halimiz.Çözüm üreten arkadaşları bekliyorum..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 83 misafir