27.04.2010 Tarihinde aracıma brc marka tüp taktırdım. Artık bende benzin fiyatlarından bıktım. Aslında araba kendi değerlerinde yakıyor ama benzin fazla pahalaı. Neyse tüpü taktırdıktan sonra 20 tl gaz aldım. Test etmek için İlk olarak arkadaşım bindi arabaya ve yaklaşık olarak üç veya dört km arabayı çoğunlu 6000 devir olmak üzere devamlı yükser devirde kullandı ve arabın gazı yemesinde hiç bir kesilme yaşanmadı.
Bu testden sonra kalan gaz ile şehir içinde toplam 120 km gittim. Tabi bunun içinde başlangıçta yakılan benzin ile gidilen mesafe dahil. Hesaplamalarıma göre 0.180 yakmış oluyor.Bu değer sistem daha hiç ayarlamadan yakılandır. Normal şartlarda ustam iki depo bitirim tekrar ayar yapılması geretiğini söyledi.
Bu gaz bittikten sonra tekrar 20 tl. lik gaz aldım ve şu an 60 km yaptım. Eğer hesaplamalarım doğru olursa bu sefer 130 km yapmayı düşünüyorum.
En önemlisi ise; arabanın çekiş gücünde yükselme hissettim. Şehir içinde yola koyulan plastik tümseklerden geçerken araba dört kişi olduğunda kalkışta daha önce zorlanma yaşarken şimdi daha rahat hızlandığını fark ettim. Arkadaşlar aracına lpg taktırmak isteyen var ve hala düşünene varsa bence düşünmesin. Bu arada ustam sadece brc taktırmamı söylemişti. Diğer markalarda güç kaybı yaşayabileceğimi ama brc markasında ilave olarak güç kazanacağımı söylemişti ve buda doğru çıktı.