kmlclk demiş ki:arkadaşlar bukadar cok pahalı bırseymı bu dedıklerım ? ben torpidoya ve bagaja bağlatmayı dusunuyorum nerde yaptırabılırım ve ıkısının malıyetı ne olur ? :(
kmlclk demiş ki:arkadaşlar bukadar cok pahalı bırseymı bu dedıklerım ? ben torpidoya ve bagaja bağlatmayı dusunuyorum nerde yaptırabılırım ve ıkısının malıyetı ne olur ? :(
KAZIMYILMAZ demiş ki:Ben geçen ay bagaj aydınlatmasını yetkili serviste taktırdım 12 TL.
Torpidoyu bilmiyorum ama o da sanırım 15-20 lira gibi birşey olsa gerek.
samathana demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Ben geçen ay bagaj aydınlatmasını yetkili serviste taktırdım 12 TL.
Zam mı yapmışlar acaba, ben aralık ayında taktırmıştım lamba + soket 8.75 tutmuştu.
KAZIMYILMAZ demiş ki:samathana demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Ben geçen ay bagaj aydınlatmasını yetkili serviste taktırdım 12 TL.
Zam mı yapmışlar acaba, ben aralık ayında taktırmıştım lamba + soket 8.75 tutmuştu.
:) beni kazıklamış olabilirler. Yetkili servise gittim heralde ondan biraz daha pahalı.
Torpidoya ışık taktırdınız mı siz?
Sani demiş ki:Bagaj için hat çekilide, torpido için hat yok, çekilmesi lazım...
emirtalha demiş ki:bagaj ve torpido aydınlatmasını takıpta satsa şu arabaları ne olur du renault....
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir