ahmet2506 demiş ki:arkadaşlar 2008 extreme 1,5 dci cliom var güya extreme en dolusu 9 liralık bagaj lambası takmayan 2 cam otamatik olan aynaları manuel olan özellik bakımından her arabasında bi özelliği çalan renault tan bahsediyoruz ama yinede arabamı ve reanultu seviyorum nekadar çalsada :) o yüzden tek tuşa falan takılmamak lazım renault bu birine takar birine bakar :)
impossible demiş ki:ahmet2506 demiş ki:arkadaşlar 2008 extreme 1,5 dci cliom var güya extreme en dolusu 9 liralık bagaj lambası takmayan 2 cam otamatik olan aynaları manuel olan özellik bakımından her arabasında bi özelliği çalan renault tan bahsediyoruz ama yinede arabamı ve reanultu seviyorum nekadar çalsada :) o yüzden tek tuşa falan takılmamak lazım renault bu birine takar birine bakar :)
extrem en dolusu degil ki, en bosunun bir üst versiyonu :?:
extrem in üstünde expression ve dynamique var..
fethiaktunc demiş ki:extreme modeli aslında ufak detaylarla baya dolu hale getirilebiliyor.
1- Elektrikli ayna
2- bagaj torpido aydınlatma
3- tavan aydınlatmasını 3lü olanla değiştirmek ve ortaya bir tane daha koyulması
4- aux çıkışı (cdçalar'dan)
5- Dış ısı göstergesi
6- Tektuşla açılıp kapanan tuşlar
7- Viraj farı
8- torpido soğutma
9-yükseklik ayarlı koltuk ( bu ciddi bir maliyet)
Bu yukarıda saydıklarımı ucuza maletmek mümkün ancak benim gibi orjinal takıntılı birisiyseniz ciddi bir maliyet gerektirir..örneğin elektrikli aynalar kendim yaparım uğraşırım derseniz 100TL'ye geliyor ancak orjinaldeki ne ise o olsun derseniz çıkma parçalarla 500 TL sıfır parçalarla 1300 TL gibi fiyatlara çıkıyor..
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 72 misafir