liberty60 demiş ki:LUKOİLDEN ALDIM GEÇEN,, ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIM. DAHA ÖNCEDEN YAKIT PERFORMANS KATKISI OLDUĞUNU SÖYLEDİKLERİ SHELL VE PETROL OFİSİNDEN ALIYORDUM AMA YAKIT OLARAK HİÇBİR FARK OLMADI. ORTALAMA YAKITDA HİÇBİR DEĞİŞİM OLMADI.
Oktay ACAR demiş ki:İzmir-Hatay'daki BP benzin istasyonundaki pompacılara dikkat edin lütfen,YAMUK yapıyorlar...BP merkeze yazdım ilgilenmediler bile...
KAZIMYILMAZ demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:İzmir-Hatay'daki BP benzin istasyonundaki pompacılara dikkat edin lütfen,YAMUK yapıyorlar...BP merkeze yazdım ilgilenmediler bile...
Eski şoförler lokalinin oradaki BP'mi? Ne gibi yamuk yapıyorlar?
Oktay ACAR demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Oktay ACAR demiş ki:İzmir-Hatay'daki BP benzin istasyonundaki pompacılara dikkat edin lütfen,YAMUK yapıyorlar...BP merkeze yazdım ilgilenmediler bile...
Eski şoförler lokalinin oradaki BP'mi? Ne gibi yamuk yapıyorlar?
Evet,Askeri hastane yanı,benzin vermeden vermiş gibi yapıyorlar ben arabamla yanaştım benzin ikaz ışığı yanıyordu 50 TL.lik aldım,kredi kartı ile ödedim,arabama bindim gene ışık yanıyor ve sesle ikaz ediyor birkaç kere kontağı açıp kapadım aynı,indim pompacıya söyledim cevabu şu ''Ağabey şamandıra takılmıştır.''...Şüphelendim tam içeri giderken ''Ağabey gel dolduralım.'' diye seslendi ve tekrar vermediği benzini verdi...Yani sesli ikaz olmasa gitti gider...BP ye mail attım ''Saha komserlerimiz ilgilenecek.'' dediler...Aman dikkat arkadaşlar...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir