Bundan bir kaç ay önce başıma gelen bir durum. Arabamı her zamanki gibi apartman önüne park ettim. Ertesi gün okula giderken arabasız gideyim dedim keşke arabayla giseymişim. Ben okuldayken bir kaç serseri (tahminimce) gelip arabayı boydan boya çizmek değil kazımış. Gündüz vakti cadde ortasında. Kimse de görüp ne yapıyorsunuz dememiş. Anlamadım gitti. Şimdi her arabanın başına geldiğimde anıyorum kendilerini ve aile eşraflarını. Hayır trafikte delilikler yapan biri de değilim gayet sakinimdir. Mahhalleye de bi akşam okul çıkışı gelirim direkt eve giderim kimle aramda ne zaman bir sorun olmuş olabilir bilemiyorum. Tamamen bir serseri işi diye tahmin ediyorum. Zaten kaporta ustası da aynı şeyi söyledi. Serseri işi abi bu dedi ve çıkardığı fiyat ve söylediği işlemler dudak uçuklattı biraz.
sağ arkaka ve ön çamurluk ve sağ arka ve ön kapı toplam dört parça boya ve 1000 liraya yakın masraf. Ben sövmeyeyim kimler sövsün :)
Neyse ben boyatmaktan vazgeçtim sonuç olarak sağ tarafın komple boyanmasını istemiyorum rotuş ile kapatmayı düşünüyorum. uzaktan belli olmasa da yakından belli. Bildiğin kazımış ş...fsiz ............
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]