meceki demiş ki:2009 model clio hb experission marka aracımı dün itibari ile almış bulunmaktayım.arabam gerçekten dışardan baktıkça çok güzel baktıkça bakasım geliyor.ama küçük bir sorunum mevcut foruma biraz baktım nettede araştırdım çözüm bulamadım.aracımın maalesef teyp tuşlarından bazıları soyulmuş vaziyette.eminimki forumda böyle olaylarla karşılaşanlar olmuşur.bunun için herhangi bir çözüm üretebilmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum.teybimi değiştirmeden neler yapabilirim.her türlü fikirlere açığım .herkese iyi forumlar..
impossible demiş ki:meceki demiş ki:2009 model clio hb experission marka aracımı dün itibari ile almış bulunmaktayım.arabam gerçekten dışardan baktıkça çok güzel baktıkça bakasım geliyor.ama küçük bir sorunum mevcut foruma biraz baktım nettede araştırdım çözüm bulamadım.aracımın maalesef teyp tuşlarından bazıları soyulmuş vaziyette.eminimki forumda böyle olaylarla karşılaşanlar olmuşur.bunun için herhangi bir çözüm üretebilmiş arkadaşların yardımlarını bekliyorum.teybimi değiştirmeden neler yapabilirim.her türlü fikirlere açığım .herkese iyi forumlar..
öncelikle hayırlı olsun, araç faz II degil mi? yani şu anki sıfırıyla aynı görünümde?
faz I de öyle bir sorun yok ama faz II malesef öyle.. nasırlı-sert parmak ve elleri olan biri için bizim arabalar ideal değil bu konuda.. deri direksiyon da pul pul dökülüyor.. ama benim dynamique tomtom edition'da ne direksiyonda ne teyp panelinde bir deformasyon yok ve araç tam 3,5yıllık oldu :good:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ve 172 misafir