krank demiş ki:Arka cam kolları da güvenlik için :) düşünsenize aracınızla göle, denize uçtunuz, elektrik kısa devre yaptı, kapılar camlar kilitli kaldı, o zaman arka camlardan çıkıyoruz :)
:D :D süper bi yaklaşım hocam :D
krank demiş ki:Arka cam kolları da güvenlik için :) düşünsenize aracınızla göle, denize uçtunuz, elektrik kısa devre yaptı, kapılar camlar kilitli kaldı, o zaman arka camlardan çıkıyoruz :)
burak120320 demiş ki:impossible demiş ki:...
Murat Hocam haklısın, kesinlikle övgüyü hak ediyorbu araba, tasarım donanım gerçekten çok iyi. Kendi adıma konuşayım benim eleştirdiğim donanım yetersiz, tasarım kötü, fiyat yüksek gibi konular değil kesinlikle, arabayı çok beğendim. Küçücük, çok basit araç başına belki 100tl bile maliyeti olmayak şeylerden "YİNE" kaçınmışlar, buna kızıyorum. seninde söylediğin gibi ABS+ESP+ASR+Hill Holder+6 Airbag+navi gibi özellikler üst sınıfla yarışır durumda. Bu kadar donanımlı bir arabanın arka kapısını açtığımda cam açma kolu görmek bana komik geldi, sende buna hak ver :)
batuavran demiş ki:Bugün gittim ve gördüm. çok beğendim.. clio III deki eksiklerin bir kısmı benim için önemli olan arka kapıların kilitliyken içerden açılabilmesi olumsuz tek yönü (oğullarımdan dolayı)..
benim araca 22.500 saydılar üzerine 22.450 istediler ama kasım sonu(beyaz renk ıcon 90hp 1,5) verebiliriz dediler...
onurksk demiş ki:Bu baz donanım için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 29.900 TL olan Joy Hb 1.2 75 Bg nasıldır ? Abs + Asr + Esp + Hill Holder standart olması çok cezbedici
impossible demiş ki:onurksk demiş ki:Bu baz donanım için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 29.900 TL olan Joy Hb 1.2 75 Bg nasıldır ? Abs + Asr + Esp + Hill Holder standart olması çok cezbedici
yukarda bahsettiğim arkadas 12-13 den çıktı araba almaya, sonra baktı gördü olmadı 16-17, derken 20lere çıktı; çünkü titiz, ilk arabası olacak.. benim de gazımla ;) CLIO IV 1.2-16v 75hp JOY alıyor, hesaplamalarimiz sonucunda 3senede 25.000km anca yapacak, araç garantisi ve vizesi doldugu zamanlarda arac acılmıs ve araca alısmıs olacak,o zaman aralıgında lpg takıp yoluna devam edecek.. aracın tamamını nakit alacagı icin dizel için +6.000TL daha cıkamadı..
özetle benzer durumdakiler için iş görür bir fiyatla böylesine dolu ve yeni kasa bir araca sahip olabilirsiniz..
CLIO IV ün ya joy'u - ya icon'u alinir..
onurksk demiş ki:impossible demiş ki:onurksk demiş ki:Bu baz donanım için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 29.900 TL olan Joy Hb 1.2 75 Bg nasıldır ? Abs + Asr + Esp + Hill Holder standart olması çok cezbedici
..
Clio 4 Joy 1.2 donanımı clio 3 dynamiq donanımdan sonra düşük gelirmi diye düşünmüyor değilim ama sıfır ve yeni olması sanırım bu farkı kapatıcaktır :) tek merak ettiğim joy donanımda dokunmatik ekran - olarak gözüküyor acaba yokmu yoksa sadece navigasyonmu yok ? aslında amacım clio 3'ü satıp daha büyük bir c segmenti sedan araç almak bebek arabası + bebek koltuğu arabayı bagajı dolduruyor bize valiz koyucak yer yok ama clio 4 aklımı fena kurcalıyor kararsız kaldım
tabteam demiş ki:Çarşamba günü test sürüşüne randevu aldım 900 cc turbo için. Bi bakalım bakalım performansını. kendisini 1.4 100 bg honda jazz ile kıyaslayacağım her konuda. Hatta satış temsilcisiyle konuşup, forumumuzdan bahsedip, almayı düşünen birçok arkadaş filan var deyip, razı edebilirsem 1 günlük tam bir test için aracı isteyeceğim dergi editörü misali
tabteam demiş ki:bugün aradıklarında, ne zaman geleyim dedim ne zaman isterseniz dediler. hangi model var test sürüşü için dedim hepsi var dediler. çarşamba geleyim saat kaç olsun dedim ne zaman isterseniz dediler. Bizim Denizli milleti çok meraklı değil sanırım daha clio için. :D
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir