Arkadaşlar, geçen hafta Landi Renzo Evo LPG kitini taktırdım aracıma. 1500 Tl. Yalnız bu benzin göstergesi sorununu nasıl çözeceğiz? Sürekli düşüyor.
Daha yakıt ölçümünü yapamadım. Bakalım ne kadar tasarruf sağlayacak?
dafkanat demiş ki:Peki dostum kaç kilometre de bir ne kadar benzin almak lazım. Bir de yarım depo üstü olursa her stopta doğru gösteriyormuş diyorlar. Doğru mu acaba? Deneyen var mı bunu?
dafkanat demiş ki:250 km sonra sıfırlama görmedim ben. Ya da dikkat etmedim. Bundan sonra bir dikkat edeyim bakalım. Eğer 250 km de bir sıfırlıyorsa o bile yeter.
colak4886 demiş ki:arkadaslar bende lpg li clio 3 kullanıyorum evet bu arbalar depodakı benzınle degılde dolasım yapan sıstemden olcumlerını saglıyor bu yuzden arka koltugun altında yer alan benzın deposunun ust kısmından ıcerı pompanın kablosu gırıyor bu kablalara lpg tankının manyetık valfındende bır baglantı alarak 10 belkı 15 tl lık bır role baglanıyor bu role arac lpg ye gectıkten sonra benzin dolasımını durduruyor bu sayede hem benzın pompası yorulmuyor hem bahsettıgınız arıza ortadan kalkıyor...bu role lpg kıtının ıcınde cıkıyor genelde ama onlar takmıyor ıyı bır elektrıkcıye gıtmemız gerekıyor.
tel no 05434867280 (gürbüz) sormak ıstedıgınız bısey olursa yardımcı olmaya calısırım
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir