ByOnder demiş ki:3 ü hala seviyorum durmak yok 3 e devam yeni bir otomobil almaya karar verdiğimde ise seçeneklerimde asla B segment bir otomobil olmayacağını biliyorum yani 4 ün benim hayatımda yeri yok bundan çok eminim henüz görmeye bile gitmedim...
krank demiş ki:ByOnder demiş ki:3 ü hala seviyorum durmak yok 3 e devam yeni bir otomobil almaya karar verdiğimde ise seçeneklerimde asla B segment bir otomobil olmayacağını biliyorum yani 4 ün benim hayatımda yeri yok bundan çok eminim henüz görmeye bile gitmedim...
Aynen katılıyorum.Her seferinde bir daha B segmenti almayacağım dedim, gittim yine aynı hatayı yaptım.
Reklamlar, broşürler, aracı elma şekeri gibi gösteriyor, etkiliyor.Ama en iyi B segmenti araba bile, 10 yaşındaki C segmenti herhangi bir aracın konforuna sahip değil.2001 model toyota corolla, honda civic süren varsa ne demek istediğimi anlar.
40.000 tl üzerindeki anormal fiyatlar bu araçlara verilmez yazıktır.
krank demiş ki:Bugün aracın 900cc lik turbo versiyonunu test ettim.Aracın performansı yeterli ancak aşırı bir gürültü var.Resmen kendini yırtıyor motor.Konfor anlamında, sessizlik anlamında clio3 ten hiç bir fark göremedim.Hatta Clio 3 ten daha fazla rüzgar sesi var.Aynadan mı geliyor ön direklerden mi geliyor bulamadım.Arkalardan tıkırtılar geliyor, plastik kalitesi,kumaş kalitesi yine vasat.Ölçüleri kıyasladım sizler de bakabilirsiniz.Teker aralığı,aks aralığı clio 3 ten 1-2 cm fazla, aynı şekilde ağırlık merkezi alçak aracı 5 cm civarında alçaltmışlar.Bu saydıklarım yol tutuşu olumlu etkiliyor.Ama iç ölçülere geçerseniz diz mesafesi, omuz mesafesi , baş mesafesi clio 3te her türlü daha geniş.
Sonuç olarak,Clio 3 mü clio 4 mü diye sorarsanız cevabım megane 3 olur.
impossible demiş ki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1.5-dizel-icon-ic-dis-kirmizi-103468041/detay
clio IV karaborsaya düşmüş :D
krank demiş ki:Hocam sizin değerleri bulamadım kitapçıkta, benim gördüğüm değerler şu şekilde..
Ön dirsek genişliği---------Arka dirsek genişliği--------ön omuz genişliğ-------Arka omuz genişliği------- 2.sıra diz boşluğu-----1.sıra tavan yüksk.--- 2. sıra tavan yüksekliği
Clio 3 -- 140.2 cm -----------------------139cm----------------------138cm-------------------134.3cm--------------------16,7cm ------------------100cm-------------------------96.2cm
Clio 4 -- 136.3cm ----------------------- 137.8cm--------------------137cm------------------- 130.7cm ------------------ 14cm--------------------- 88cm------------------------ 84.7cm
Bu değerlere göre araç gözüktüğü gibi büyümemiş aslında küçülmüş.
onur-d demiş ki:35 liraya sıfır meg 3 veriyorlar param olsa alırım
onur-d demiş ki:35 liraya sıfır meg 3 veriyorlar param olsa alırım
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir